Kendi gemime patladım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LARK_KRAL95 tarafından 27 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. başlıkdada okuduğunuz gibi kendi gemimin nickine patladım bu nasıl mümkün olabilir bunu bana açıklarmısınız :)

2. Merhaba ,

Tam olarak nerde , ne yaparken ve nasıl patladınız daha anlaşılır şekilde yazar mısınız ?

İyi forumlar.

3. valla adminim anlamış değilim gemim patladı baktım kendi nickim :D anlıyabilmiş değilim bu nasıl mümkün olabilir 2.defa başıma geliyo

4. Merhaba ,

Hangi haritada ne yaparken neresinde patladınız ? Yani x-3 haritasında portalda dururken yada npc imha ederken v.b. şekilde biraz ayrıntı verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

5. 4-1de kutu topluyodum canım az kaldı sonra gemim patladı kendi kendime yazdım nasıl yaptım anlıyamadım

6. Merhaba ,

Seyir defterindeki nick ile kendi nick'inizi dikkatli şekilde inceleyin. Bir harf v.b. şeyin değişimi ile aynısını yazabilirler.

Mesela ;

LARK_KRAL95 yerine ŁARK_KRAL95 - LARK_KRAŁ95 v.b. şekilde.

İyi forumlar.

7. yok baktım seyirde VERONİX olarak gözüküyo nickde VERONİX

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Petinize sıktınız mı canınız az iken?

İyi forumlar

9. olabilir pettenmi kaynaklandı bu sorun

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Evet petten kaynaklanıyor o zaman çünkü sonuçta petinizde size bağlı

İyi Forumlar

11. tamam teşekkürler

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.