Öneri Kendi gorevimizi hazirlayalim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =ΛŤØ௱-ҚΛ尺ɪЛㄈΛ= tarafından 2 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

KENDI GOREVIMIZI HAZIRLAYALIMMI?

Anketin kapanma tarihi 23 Eylül 2015.
  1. Evet

oy sayısı 5
    83,3%
  2. Hayir

oy sayısı 2
    33,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gorev aldimiz yerde bir gorevini kendin yap cubugu olsun ina girince
    Bize npclerin oldugu bolumler ciksin

Streuner:.......
    Lordakia:.......
    Saimon:........
    Gibi. Yana kac tane kesecegimizi yazalim sonrada x-1 e portal ciksin icinde belir ledimiz sayida npc dalga halinde gelsin oduller hakkinda bise dusunemedim destek lutfen. BUNU ISTEME AMACIM KUCUK SEVIYE OYUNCULARIN. GELISMESI KREDI URI RAHAT KASABILMEMIZ 11.levelim golim var ama yinede rahat kasilamiyorum

NOT:bissuru seyi yalnis yazmis olabilirim yeni telefon klavyeye alisamadim kusura bakmayin

ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. ELFİDA___

ELFİDA___ User

iyi fikir günlük ne katığını biliriz hırs yaparız belkide kasmak için :)

3. Hocam iki sayfa geriye gitsen çok daha detaylısı ve iyi hazırlanmışı var aynı konu oraya destek versen daha iyi olur.
    Büyük ihtimalle kapanacak zaten bu konu.

4. Merhaba ,

Arkadaşlar iyi güzel bir fikir için konu açıyorsunuz fakat bölümde arama yapıp daha önceden açılıp açılmadığını kontrol etmeniz gerekiyor.

Daha önceden benzer konular açılmıştır. Bölüm içinde arama yaparak bulabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.