Kendi İmzanı Yap

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve galaxyshef1 tarafından 28 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İmzalarınızda kesinlikle Forum Kullanma ve Kurallar uymalısınız.Ona göre imzalar yamalısınız bunu baştan belirtiyim.
    İmza yapmak için Paint.Net ve Paint programlarına ihtiyacımız vardır.Paint.Net tamamen ücretsiz bir programdır.Paint ise her bilgisayarda bulunmaktadır.Paint Net'i tarayıcınıza taratarak ilk link'ten indirin.Boyutu küçüktür.[10MB'den az diye hatırlıyorum]

Şimdi başlıyalım imza yapımına.İlk önce paint.net programını açalıım.Program için size falzdan arka plan + arka planın üzerine resim gerek kendiniz üzerine nicknamenizi yazabilirsiniz.İsterseniz daha çok şey ekliyebilirsiniz size kalmış.
    Ardından boyutunu paint programı ile ayarlayabilirsiniz.

Buda benden basit bir örnek.

Unutmadan boyutunu ayarlayamayanlar var ise yazsın onu anlatmadım da çok basit .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ocak 2014
  2. Maalesef anlattığın yöntem %100 yanlış.

İmza yapmak için photoshop editörleri vardır. Bunları kullanabilirsiniz. Anlatmak isterdim ama uzun sürecek. Başka bir konu başlığı altında belki açıklayabilirim. Önce Render Yapma Rehberinin II.Bölümü bitmesi gerekiyor tabii :)

Yada yapamayacak kadar tembel iseniz Forumda bulunan iki dükkan (biri benimki) dan imza isteyebilirsiniz :)

Biri : Dexter'ın Banner Köşesi

Diğeri : LOONIE TUNES'un İmza Dükkanı

Prophecy bunu beğendi.
  3. Render ? Burda fotoğrafı resimde gösterdiğim gibi etrafını temizleyerek hızlıca yapabilirsiniz.Senin verdiğin Render Yapma Rehberi bölümünü inceledim.Orda uğraşman gerekiyor burda ise dikkat ile etrafını siliyorsun silgiyi görebilen yapar. :)

4. Onu ben düşünemedim sanki. Paint ile sildiğin resim render olmuyor işte sorun orada :D Arkasında beyazlık bırakıyor. PNG formatlı yani benim anlattığım şekildeki kesme yöntemi ile boşluk oluşuyor.

5. :) Anlattığın yöntem ile yaptım arkasına yaptığın gibi hemen arka plan atmaz isen beyaz geliyor.Birde aynı şeye denk geliyor paint.net'de de fotoshop'u yapar iken siliceksin etrafını yoksa beyaz gelir.

6. Bak eğer rehberi düzgün bir şekilde okursan doğru yapabilirsin ben nasıl düzgün render kesebiliyorum o zaman >.<

7. Senin yöntemin ile bende kesiyorum ama rehberin uzun :D Benimkinde direkt yakınlaştır remini temizle bu kadar :) Tabi remi üzerine koyduktan sonra işlevi uygula yoksa altında beyaz çıkar.....Seninkindede çıkar altına yaptığiın gibi koymassan :)

8. Zaten bizim millet bu yüzden böyle gelişmemiş ya >.<

Uzun yolu napak kısa yolu yap gitsin hee ondan sonra benim renderımın neden sivri uçları vaaar yok efendim nedeen kalitesi düşüük yok efendim nedeen şu kısım eksiik

Her başarının yolu uzundur arkadaşım. Kestirme yol her zaman başına dert açar. Filmlerde de görmüşsündür adam uzun yoldan gider diğeri deri dur şurda kestirme var gidelim sonra başlarına binbir bela gelir. Ben bu işlerde çook uzun süre harcadım ve herşeyin uzun yolu kafidiir bu kadar :/

Prophecy bunu beğendi.
  9. Etrafını özenmeden sallamasyon silgiyi 500 büyüklüğünde ayarlıyıp silersen tabi olur dikkatlice bakıcaksın ilk etrafını özeniceksin sonra dış kısım 200 boyutdada silinir zaten.Ben kısa yolu anlatmadım bir kere.Senin verdiğin program yabancı bir program benimki de yabancı ama anlaması kolay ben indirdiğimde 2 dakikadan az sürede anladım.

10. galaxyshef1 arkadaşımızın anlattığı program gerçekten çok yararlı. Oyun online değil o yüzden ismini vermekten çekinmiyorum, araba yarış oyunudur ***** bu oyunda araçların her yeri .DDS dosya uzantısıyla yapılır. .DDS uzantısını sadece Paint.NET programı düzenleyebilir ve kullanması inanılmaz derecede kolaydır. Loonie kısa yol filan makara kukara en kolay program budur.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 May 2014
  11. Ben programı yüklemeyin demiyorum , yükleyin tabii ...

Ama yeni başlayanlar için PhotoScape en uygun programdır. Basit ve anlaşılır arayüzü , türkçe dil paketi , bir sürü değişik araç ve filtreleri imza yapmak için iyidir.

Profesyonel ve para harcamak istemeyenlere ise GIMP en iyi programdır. Çünkü gelişmiş fırça , filtre , araçları , arayüzü vb. herşeyi bir artıdır.

Paint.NET ile hiç photoshop yapmamış kişiler basit imzalar yapabilir ama PhotoScape , GIMP'in vereceği sonuç Paint.NET den 5 hatta 10 kat daha iyi olacaktır.

12. Ben bunuda indireceğim... Yavuz abi indirdiysen bi link versene ya da yönlendirsene...

13. Link yasak ama arama motorunda paint.NET indir yazarsan gezginler, tamindir gibi sitelerden rahatça indirebilirsin diye düşünüyorum.

14. reis oyundamısın ben oyuna girecem online varsa kasacamda :D

15. Teşekkürler :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.