Kendi Şirket Haritalarımda Düşman Oyuncuları

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve efsanaadam tarafından 15 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. efsanaadam

efsanaadam User

Bu nedir ya? Düşmanlar resmen elini kolunu sallaya sallaya haritalarımızda dolaşıp duruyor önceden olsa max duracağı 1 2 dakika ondan sonra o adamı haritada yaşatmazlardı, şimdi ise durabildiği kadar duruyor. Haritalarımızda resmen düşmansız zaman yok. Nasıl kasılacağız sizlere soruyorum?

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım. Konu altında oyuncularla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

İyi oyunlar.

3. bu olayın çözümü çok basit hiç bir oyuncu kendi şirketi dışında harici klana üye olamaz olsun daha düşman haritada gezebiliyormu düşmana sıkıyorsun senin şirketinden adam sana sıkıyor kim dost kim düşman artık belli değil

4. adminler bunu söyleyemez, ben söyleyim. şirketçilik bitmiştir. ona göre oynayın.

Savatage bunu beğendi.
  5. Savatage

Savatage User

neden böyle oldu bu

6. Bykurt21

Bykurt21 User

Şirketçilik de yazıhanecilk de bitmiştir. Kapı kapı dolaşma devri bitmiştir.