KENDİ ŞİRKETİNE SALDIRI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tolgibody tarafından 13 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tolgibody

tolgibody User

gelişmekte olan bir sürü kişinin eminim sorunudur en çokta boss keserken yaşıyoruz yada geliyor durduk yere petimizi kesiyorlar şeref puanının pek caydırıcı özelliği olduğunu düşünmüyorum ve zaten öyle de 3 tane yaratık kesip eski şeref puanını alırlar yani. bence kendi şirketine durduk yere saldıranlar 10 bin uri kaybetsinler ki artık saldırı yemeyelim

2. ÇokTa-TIN

ÇokTa-TIN User

Zaten eksi şeref aldı başını gidiyor bide caydırıcı değilmi diyorsunuz?
    bir adam kestim eski 200 bin verdi insafmı bu rütbe paunımıda etkiliyor

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

anket yapmamissiniz ya

4. tolgibody

tolgibody User

iyide kesip kesmemek senin elinde olan birşey niye kesiyorsun ki? şeref puanını 50 tane yaratık kes düzeltmiş oluyorsun bence hiç caydırıcı bir özelliği yok

ÇokTa-TIN bunu beğendi.
  5. Fikriniz güzel de ceza olayını biraz fazla yapmışsınız.10.000 uridium herkes tarafından kolay kasılmıyor.Ayrıca yeri geliyor sizin kestiğiniz şeyi çalmaya çalışan adamı kesiyorsunuz eksi şeref veriyor.Bu bir hata olsa da can sıkıcı olabilir.Yani adam gelip benim kestiğim şeyi çalmak için bana sıkacak, ben onu kesince üstüne 10.000 uridium ödeyeceğim.Dediğiniz şey bu değil ama böyle de olabilir.Çünkü çoğu zaman ilk sıkan kişiye değil kendini savunan kişiye -şeref kesiyor.Normalde böyle olmaması lazım.Dediğiniz şey doğru caydırıcı cezalar gelmeli fakat 10.000 uridium değil.Çoğu kişinin oyun hatası yüzünden emeği heba olabilir.Ayrıca anket koyup konuyu daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

6. Sende kesmeyi ver Kimse kendi şirketini kesmek zorunda değil Sen eksi 200 bin şerefi yediysen bu kadar yüksek şeref kaybedeceğini bilmen gerekiyordu

7. tolgibody

tolgibody User

kendini savunmak zorunda kalmayacaksın ki kim neden 10k uri kaybetmek için saldırsın ki sana? ben saldırmıyorumda zaten saldıracak olsam dahi saldırmam dolayısıyla ve ayrıca varsın bana dalsın derim ben 500 uri kaybedecem o ise 10k uri kaybedecek bilerek kendimi kestiririm ben ona =)

anketi ekleyemedim sanırım en başta eklemem gerekiyordu acaba moderatör arkadaşlardan birisi anket ekleyebilir mi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ocak 2015
  8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bizlerin anket ekleme yetkisi yoktur. Lütfen konunuzu anketli olarak yeniden açınız.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.