Kendime Kredi Atamıyorum?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve dreamturk12 tarafından 17 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 4 Gün önce klana girdim arkadaş sayesinde kendisi klan avuzuna 750m para atıp klan lideri beni yaptı ve klandan çıktı. İlk gün 5m attım ama 3 gündür 5m atamıyorum kendime

Haftalık 1 keremi gönderiliyor? Yoksa her gün mü gönderiliyor? Eğer her gün ise neden kendime atamıyorum 3 gündür

2. h0bbaaa

h0bbaaa User

Bir klana girince en alt limitten başlanıyor. Klanda kalın süreye göre bu miktar artıyor. Bu miktar haftalık oluyor yani ilk girdiğinizde 5 milyon ise bu bir haftalık oluyor. İlk gün 5 milyon yolladım dediğiniz miktar büyük olasılıkla haftalık olan miktardı. Bu nedenle 1 hafta dolmadan tekrar yollama yapamıyorsunuz. Klanda kaldığınız süreye göre bu haftalık miktar artacak ve yanılmıyorsam en son haftada 250 milyon krediye çıkacak. Mesela 10 milyon olunca bunu ister 2.5 milyon olarak 4 kere , 5 milyon olarak 2 kere veya 10 milyon olarak tek seferde kullanabilirsiniz. :) Miktarlar örnek olarak yazıldı yani 1 milyon , 3 milyon , 6 milyon v.s. değişik miktarlarda olabilir. :)

İşin kısası ilk 5 milyonu yolladığınızdan sonra 1 hafta geçmesi gerekiyor. :)

3. anladım ben birisine sormuştum günlük alıyorsun 5m diye o yüzden konu açtım teşekkürler

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Cevabı içi h0bbaaa arkadaşımıza teşekkür ederiz, ayrıca klan kredi sistemi ile merak ettiğiniz her şeye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.