Kendimi keseceğim artık şu kapı sistemine bi el atın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -KARTAL2000- tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 saatte 3000 paladium topladım ve 5-2'ye gidip ekstra enerjiye çevirdim.

tekrar 3000 paladium topladım ve yine 5-2'ye gidip enerjiye dönüştürdüm.

galaksi kapılarına giriş yapıp 400 enerjiyi teker teker kullandım.

4 tane alpha kapısı parçacığına ihtiyacım vardı ama ne yazık ki hiç alpha kapısı parçacığı çıkmadı.

kapı sistemine bi el atın gözünüzü seveyim. alpha'yı bile açamıyoruz..

©Λ§U§ bunu beğendi.
  2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak konunuz uygun bölüme taşınmıştır.
    Ayrıca beta ve gama parçalarının değerlerini belirtirseniz daha rahat yardımcı oluruz.

Keyifli Forumlar

3. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Kardeşim son zamanda açılmıyor maalesef :( Geçen hafta 36TL ye 180.000 Uridium Çektim. Hepsini zetaya bastım açılmadı , ben 90.000bin uridiuma açmıştım zetayı. Gerçekten son zamanlarda kapı açılmıyor. Olasılıklar mı değişti acaba? 36Tlye açamadığım zetayı geçen gün tamamladım. 36 TL'ye havoç çıkmadı 5te 1 :D

-KARTAL2000- bunu beğendi.
  4. skayra1

skayra1 User

arkadaslar carpanları iyi ayarlamak lazım. bende kalan son 1 kappa kapısı parçası için icin yaklasık 3 bin enerji kullandım anca acabildim. Delirdim PC başında fakat sonrasında dün 800 enerjiyle nasıl olduysa epsilon kapısı actım( gerci yine bise vermedi ama olsun :).
    kalan yaklasık 1-5 parcada artık carpanlarla anca acabiliyorsunuz. Alfa beta ve gama kapısında son parcayı bulmak oldukca zor cunku çarpanla bulsaniz bile alfa beklerken .çarpan beta parcası buluyor. beta beklerken gama çarpanı buluyor.

5. llTheKara

llTheKara User

Oncelikle sakin olunuz.Ve 400 enerjiye alpha parcasinin cikmamasi gayet normal bakiniz ben carpanlarin gelme sistemini az cok cozdum zetayi 1100 gg de actim hemde 100\111 iken sadece 100 ggye 111 e tamamladim biraz sans isi.

6. ahmettyran

ahmettyran Guest

Gemiyi patlattıktan sonramı bastın ggleri ?

7. sanırım evet. neden ki?

8. SORRYAGA

SORRYAGA User

Aynen katılıyorum.Bende geçen hafta zetanın son 3 parçası için 500 gg bastım.1 tane normal parça çıktı kalan 2 parçayı çarpan yardımıyla buldum.Kapı açmak istiyorsanız çarpan tutturmakta fayda var kaçlı tutturduğunuz önemli değil yeter ki tutturun....

9. 100lu bas açılır ben alphada teli basıodum hep 1 kere 100 lıu basım dedim açıldı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.