Kendimi nasıl daha hızlı geliştiririm?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SönükYıldız tarafından 30 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Ben bu hesabımı epey geliştirdim yalnız şimdi zorlaşmaya başladı. Önerileriniz varsa açığım. Gemi özelliklerim şunlar:

Goliath'ın bütün gemileri *kapılardan gelenler hariç*
    3 LF3 geri kalanı da LF2 lazer toplarım var.
    Iris daha almadım eğer önerirseniz alırım.
    5 tane flax
    11.lvl *1-5, 1-6 ve 1-7 haritalarında gelişebiliyorum*
    Skylab ise temel modül 8. level geri kalan ise 7. level.

Önerilerinizi bekliyorum.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Skylabınızdan geminize prometium(turuncu taş) gönderip satın ve kestiğiniz yaratıkların çöplerini alarak satın. Bu sayede kredi elde edersiniz.

Lf3 lazerlerinizi ve kalkanlarınızı tamamlayana kadar bence x-3 ve x-4 haritalarında Leonov gemisi ile kasılın.

Yaratıkları kesince montaj parçaları düşüyor, onları almayı unutmayın. Birleştirme parçalarıyla geminizin donanımlarını alabilirsiniz.

İlk 3-4 irisi uridiumla almaya çalışın gerisini açık arttırmadan kredi ile almaya çalışın.

İyi forumlar.

SönükYıldız bunu beğendi.
  3. Öneriniz için teşekkürler. Başlık açık kalsın diğer oyuncuların da tavsiyelerini dinlemek istiyorum :)

4. Bence lenovla x-3 haritasında kasılın, gelen krediler ile yaratıklara fazla vuran lazerden alın. Goliye 3k promerium atmayı unutma, bu arada dagıtıcı lazer 2 ile gemiyi doldurursun. Lazerleri fulleyince Goliye geçer x-7 ye uçarsın. Talonu dönerek kesersin, gelen krediyle irisi fullersin. Devamını sen getir :)

5. Merhaba ,

Görev yaparak ve kasılarak kredi / uridium kasabilirsiniz. Ayrıca skylap'dan Promerium yollayıp satarak kredi elde edebilirsiniz. Açık arttırmadan kredi ile alabileceklerinizi almaya çalışabilirsiniz.

Skylab konusuna gelirsek kademeli olarak geliştirmeniz daha iyi olacaktır.

Temel Modül > 12. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 11. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 10. seviye
    Prometid - Duranium > 9. seviye
    Promerium - Xeno modül > 8. seviye
    Seprom > 7. seviye

Yukarıdaki gibi kademli bir gelişim yaparsanız çok sıkıntı yaşamazsını.

İris uridium maliyetleri ;
    1. Diroiti 15.000 Uridium
    2. Diroiti 24.000 Uridium
    3. Diroiti 42.000 Uridium
    4. Diroiti 60.000 Uridium
    5. Diroiti 84.000 Uridium
    6. Diroiti 96.000 Uridium
    7. Diroiti 126.000 Uridium
    8. Diroiti 200.000 Uridium

Eğer imkan varsa kredi ile almak daha iyi fakat uridium'la alacaksanız bence ilk 2 belki 3 iris uridium ile alınabilir.

İyi forumlar.

6. O lazerleri alıp bir Goliath düzebilecek kadar param var. Ama değer mi ondan şüpheleniyorum.

Öneriniz için teşekkürler. Deneyeceğim :)

7. Merhaba ,

Rica ederim yardımım olduysa yeter.

İyi forumlar.

8. Hangi serverdesin tr5 te isen klana alıp hızlıca kasmana yardım ederiz :) sana önerim çek lenov u mavi sıkıp 2 iris olana kadar ne bulursan kes sana lenov taktiği vereyim markete gir uçuş düzenlerini aç roket hasarını arttıran credilik düzeni al lenov a tak credi ile satılan (kırmızı değil) roketten al en az 4k hasar çakarsın hedefin gemiyi lf3 doldurmak olsun uridium u lf3 e çok harcama ben pişmanım :p

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.