Kendini Geliştirme...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErzincanLee tarafından 31 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar öncelikle merhaba , birşey danışmak istiyorum..
    12 bo2
    21lf3
    4 iris
    full elit hız
    pet 9 seviye ideal modüller var (hammade toplayıcı kamikaze tamir vs)
    alpha kapısı 32/34
    yaklaşık günde 10 k ya yakın uri kasabiliyorum düzgün kasılırsam eğer . Bu kastığım urileri napyım sizce ? Bazen lf4 günlerinde kutu açıyorum bazen bo2 alıyorum . Sizce ne yapayım detayıyla yardımcı olursanız çok çok teşekkür ederim . Herkese keyifli oyunlar diliyorum :)

2. bence kutu açma çünkü indirim yok yine lf-4 günü gelir bir yere kaçmıyor kastığın uri leri biriktir hemen harcama lf-3 ve kalkan ları kredi ile al ki spectral lancer 3 montaj kısmından uritebilirsin parçaların varsa onu al lf-3den iyidir kasılırken ama savaşırken pek işine yaramaz ayrıca irisleri de montajdan üret onlara fazla kredi harcama

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Uridium ile argenizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Kredi biriktirip açık arttırmadan kalan irislerinizi, lf3 ve kalkanlarınızı tamamlayın.

En azından kalın sıkacak kadar arge yaparsanız zeta kapısı yapın. Hızlı açmak için uridiumla kapı açabilirsiniz.

Zetadan gelen ganimet anahtarları ve sizde biraz alırsanız LF4 ve Zeus günlerinde kutu açabilirsiniz.

Vipiniz yoksa petinizi bir süre seviye atlatmayın. Kamikaze 3 varsa her attığınız kamikaze 9. seviyede kalırsanı 120 uridiuma tamir edeceksiniz.

Kapılarda zorlanmayacak şekilde geliştiğiniz zaman katlayıcı çekip kutu toplayabilir galaxy enerjisi ve uridium toplayabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Tamam o zaman kastığım urileri argeye yatırıyorum doğrudur değil mi modum

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bence mantıklı olur.

Günlük dosyalarına indirim gelmesini beklemenizi tavsiye ederim.

Konu açık kalsın. Diğer üyelerde fikirlerini sunabilirler.

İyi forumlar.

6. Tamam modum sağ olun . Peki ne zaman indirim gelir bi bilginiz var mı acaba ?

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Malesef önceden bilemiyoruz.

İsterseniz buradaki kayıt defterinden geçmiş tarihlerdeki gelen indirimlerden yola çıkarak tahmin yürütebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

8. dubleboy96

dubleboy96 User

dostum GK kapılarının indirim günlerini bekle ve tavsiyem zeta yı aç zaten 200 günlük dosyası 50 ganimet anahtarı bide havoc çıkıyor bnce yeterince iyi uridyumla kapı yapmanı tavsiye ederim

9. .LAZER.

.LAZER. Guest

Merhaba,

Benim düşüncem , Biriktirdiğiniz Uridiumları indirim geldiğinde Yeşil ganimet anahtarı alarak Ve LF-4 günü geldiğinde açarsanız Hem LF-4 , LF-3, SG3N-B02-Kalkanı çıkma olasılığı olur.

Ayrıyetten 5-3 haritasında Palladium toplayarak Enerji dönüştürebilirsiniz bu sayede Zeta kapısını açıp Galaksi Gates Çifte kazanç ödülleri etkinliğinde Kazancınızı 2 ye katlamış olursunuz.

Zeta Kapısından Kazanacağınız Ödüller ;
    35.000 ; Uridium
    25.000 ; UCB - 100 ( x4 Hasar ) Lazer Cephanesi
    200.000 ; Şeref
    6.000.000 ; Tecrübe Puanı
    50 ; Günlük Dosyası
    25 ; Yeşil Ganimet Anahtarı

İyi Forumlar .

10. sağolun arkadaşım ve modum . şuan 50 k uri var ve anahtara indirim gelmesini bekliyorum. gelince anahtar alıp açacağım.

11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımız adına rica ederiz.

Sorunuz çözüme kavuştuğundan konunuzu kilitliyorum.

Size bol şans ve keyifli kasılmalar dileriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.