Kestiğimiz yaratıklardan ganimet kutusu çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÇORBACI tarafından 23 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÇORBACI

ÇORBACI User

Uzun süredir kestiğimiz yaratıklardan anahtarla açılan yeşil ganimet kutusu çıkmıyor bazen yaratık hiç çöp vermiyor sanırım normalde yeşil ganimet kutusunun çıkması gerekiyor ama oyundaki bi hatadan dolayı hiçbirşey çıkmıyor...TR1 de oynuyorum.

2. daha geçenlerde biri daha bi taraflarını yırtıyordu bu hata yüzünden yine yönetimden tık yok kamikaze ile patlattığımız yaratıkların ödülleri sürekli sisteme gidiyordu o kadar oyuncu bas bas bağırmasına rağmen 2 yılda sesimizi zor duydular.işlerine gelen şeyi anında uygularlar,işlerine gelmeyen şeyi anında kapatırlar.anlayana artık forum moderatörlerine sesleniyorum bana onları savunmayın siz benden neyin ne olduğunu daha iyi biliyorsunuz.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bu sorunun farkındayız ve teknik ekibimizde üzerinde çalışmaktadır. Lütfen sabırla bekleyiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.