KEYFİ CHTA BANLAMALARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Eflatun tarafından 22 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eflatun

Eflatun User

Herşeye ban atılacaksa bu chati tamammen kapatın daha iyi, eskiden forum üzerinden daha çabuk halledilebilen chat banları şimdilerde supporta yazın diye geçiştiriliyor, cuma günü yazmama rağmen lütfedip bi cevap bile alamadım. Bu alenen ilgisizliktir. Oyuncu olarak bizler bunumu hakediyoruz , tabiki sizler buradan bişey yapamazsınız , gülelimmi ağlayalımmı:):D:(:mad::confused:

2. kardeş 1 hafta yoktan yere ban aldim hem forumda hemde supportta duyurdum sesimi ve banim ertesi gün kalkti yani anlicağin suport ilgileniyor gerçekten yada bana denk geldi

3. Merhaba ,

Chat hem sistem tarafından otomatik ceza uygulamaları hemde görevlilerce ceza uygulamaları yapılıyor. Sistem tarafından yazdıklarınızın içinden filtreye takılan birşey olduysa otomatik olarak cezayı uygular. Görevliler ise ayrıca chat sistemini takip eder gerekirse müdahale eder.

Ayrıca bu zamana kadar oyuna başladığımdan itibaren toplam en fazla 2-3 kere ban almışımdır. Yazdıklarınıza dikkat ederseniz sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Ayrıca bizlerin birşey geçiştirdiği yok çünkü chat ile ilgili konuları support'a bağladılar ve support bakıyor. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir. Cuma günü yolladıysanız Pazartesi gelebilir eğer gelmezse tekrar bildirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.