khan fm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **ORHAN tarafından 13 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **ORHAN

**ORHAN User

fm beni bu şekilde luzumsuz bir tartışmaya sokuyorsun ya helal olsun ama yine hakkını yememek lazım bana burada ne kadar üzel ispatladın kendinize yakın olanlar her şekilde koruduğunuzu. o yazıyı yazan oyuncu gerekli gereksiz anlamadan bilmeden her konuya yazı yazmış ki benim yazdığım yazıda cevap vermeye ne yetkisi var nede bilgisi var. Kendisinin yeterli olmadığı bir konuya yazı yazıyor. sadece yöneticinin cevap vermesi gereken bir soruya gereksiz bir cevap yazmış orada zaten yazmışım ben supporta yazdım diye ve oda supporta az diye cevap yazmış. Sende onu korumak için senin bana yazdığın tabirle yazıyorum bana burada atar gider yapıyorsun. sen ne hakla bir oyuncuya o şekilde saygısızlık yapabilyrsun.
    sorduğum soru orada belli ve sen ceavp olarak bana sorduğum soruyla alakasıolmayan cevap yazıp sorular sormuşssun.
    Birde orada beni o şekilde tahrik ediyorsun bana atar gider yaparak buda yetmiyor sebgebsiz yere forum banı atıyrosun oda yetmiyor ikinci hesabıma asıl konunun alakalı olduğu ARES nikli hesabıma forum banı atıyorsun buda yetmiyor birde buradan ıp ban atıyorsun.
    Burada gerekli gereksiz herşeye yazı yazan kişi için diyelim ki hakaret olarak kabul ettin luzumsuz kelimesini ne yazam o oyuncu için yaz buraya bundan sonra onu yazam luzumsuz kelimesinden başka bir kelime yaz oradaki kurduğum cümleyi tekrar tekrar oku ki orada hakaret yok ayrıca sadece bir tespit var.
    Sizde bana onun için forum banı verceksiniz hadi birine verdin luzumsuz yazdım da ikincisine ne diye verdin? hadi onu da geçtim birde ıp ban atıyorsun. kendinize yakın olanları korumak için bu kadar gözünüz dönmüşçesine bu şekilde haksız bir ceza nasıl verebiliyorsunuz? yakışıyor mu bu size.
    Size bu yapılsa ne yaparsınız?

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bana olan biteni anlatmanıza gerek yok ki bizzat olayın kahramanlarından biriside bendim. Ne yaptığınızı gördüm ister siz bunu korumak olarak algılayın ister adam kayırmak diyin 2 hesabınızda da üyelerimize usluba uygun olmayacak şekilde hitap ettiniz. Bunu tartışmaya gerek yok size diyorum ki mağdem ben yakın olan birisini korusun sizi boşu boşuna banladım bunu supporta iletin, neyden çekiniyorsunuz ki support sizin haklı mı haksız mı olduğunuzu belirler. Ortada bir sorun varsa giderilir.

Ayrıca forumda üyeler başkalarına yardım edebilir görüşlerini belirtebilir ister yanlış olsun ister doğru yanlışı varsa bile düzeltmek bize düşer size değil.

İyi Forumlar.

3. **ORHAN

**ORHAN User

fm orada usluba uygun yazı yazmayan sensin ilk başta ben senin tabirinle yazıyorum atar gider yapıyorsun sana sorulan soruya cevap verileceğine ve orada o oyuncu kendisini ilgilendirmeyen şeye kendisinin bilgisi dahilinde olmayan birşeye sırf yazı yamış olmak için yazı yazıyor bende yzma yazıyorum seni ilgilendirmeyen şeye yazı yazma tekrar yazıyor forumda ki her yere alakalı alakasız sırf yazı yazmaış olmak için yazı yazıyor ve sende onu korumak için bana orada tekrar senin tabirinle yazıyorm bana atar gider yapıyorsun ben ne hakareti ettimde iki hesaba da forum banı atıyorsun buda yetmiyor birde ıp ban atmışssın. Bir oyuncuyu korumak için yapıyorsun bunu yapmayın bunu kendinize yakın olanları korumak için ne yazdığınıza nede yaptıklarınıza dikkat ediyorsunuz. orada atar giderli bir yazı yazmışssın bana tekrar oku o yazdığın yazıyı asıl ceza alması gereken yazı orada senin bana yazdığın o yazı sen bana cevap verceğine nerdeyse hakaret edecksin tehtit edecksin beni. Bunu da sana yakın olan bir oyuncuyu korumak için yapıyorsun.

4. Merhaba ,

Açtığınız ve farklı hesaplarla yazdığınız mesajları inceledim. Size yardımcı olmaya çalışanlara karşı yazmış olduğunuz mesajlar hiç uygun değil. Ayrıca görevli ve yine üyeleri suçlayıcı yazılar yazmışsınız.

Forumda kimse kimsenin yakın arkadaşı v.b. durumda değildir. Forumda kimseyi tanımıyoruz ve şu üye tanıdık bu üye değil diye ayrım yapmıyoruz. Forumda sorduğunuz soruya cevap verilebilir işlem yapılamaz. Madem nereye ne mesaj yazacağınızı biliyorsunuz o halde gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak support'a bildirin. İnceleme sonrasında yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

Sürekli farklı hesaplarla girip forumda karışıklık çıkartmanın bir anlamı yoktur. Ayrıca unutmadan forumda birden fazla hesap kullanımı uygun değildir.

İyi forumlar.

5. **ORHAN

**ORHAN User

bana burada kayıkçı kavgası yaptırıyorsun.
    sorduğum soru;
    demin konu gördüm yetkililerin isimlerini kullanmak suçtur diye ama benim ismim yıllardır ARES
    ve birden fazla hesabım var tr 2 de ARES ve *ARES* var tr3 te ARES var tr5 te ARES var
    ama yeni ARES admininiz var chatte şimdi benim yaptığım birşey yok burada sizin yeni admininiz ARES ismini almış ben ismimi değiştirmek zorunda mı kalacağım ki bu yanlış çünkü benim ismim yıllardır ARES ve chatimde ıp ban vardı sabit ıp olduğu için modem sıfırlayınca değişmiyor zaten support adminleri biliyor bana haksız yere o ıp ban verilmişti bana göre tabi. 02 ocakta ve açılmadı hala açılmamasının asıl sebebi bu olabilir mi ki bana da isim değiştir diyemezsiniz çünkü benim ismim zaten ARES yıllardır bunu supporta sordum gelen tek cevapta şuydu chatindeki ıp ban açılmayacak da başka ıp den de oyun oynayabilyorum o sabit ıp değil onu oyun oynarken kullanmıyorum istediğim zaman giriyorum ondan ama oyunu sürekli oynadığım sabit ıp de chat banı var. Açılmamasının asıl sebebi bumudur ve tekrar yazıyorum benim oyun nikim yıllardır ARES ve bunu da herkes biliyor burada benim veya benim durumumdaki diğer oyuncuların bir suçu yok ki.
    buydu
    verdiğin cevaplar;
    Merhaba,

Bahsettiğiniz tr2 de ki ares iseniz ip banlanma sebebi nick değildir bunu biliniz. Chat ortamınız çok karıştırdığınız için ip ban almışsınız. Aynı şekilde burada da tarışma ortamı yaratmayınız lütfen.

İyi Forumlar.
    Merhaba,

Siz İP banı nezaman aldınız bana söylermisiniz ?

İyi Forumlar.
    Merhaba,

Burada herkese atar gider yapmayın!!! Size güzellikle söylüyorlar. Nickinizle ilgili cahtta ne dendiyse veya supporta ne dendiyse onu yapacaksınız. Ayrıcaki banınız tartışma yüzünden alınmıştır. Nickiniz tamamen admin nickiyle aynıysa tabikide yasaklama alırsınız. Nickinizi şekilli yapın ban almayın.

İyi Forumlar.
    Merhaba,

Anlatamıyorum galiba bakın adminler nicklerini oyuncularda var veya yok diye ayarlamıyorlar. Sizin nickiniz de aynıysa sağına soluna şekiller eklersiniz sıkıntı olmaz. Ayrıca buradaki üyelere düzgün davranın size yardımcı olmaya çalışıyorlar!!!

İyi Forumlar.
    oku şimdi sırasıyla sorduğum soruyla ne alakası var verdiğin cevapların birde o atarlı giderli yazdığın yazıyı ii oku bir oyuncuyu korumak için ondan sonra da bana hakaret etmediğim halde iki tane farklı hesabıma form banı atıyorsun birde üstüne orada ıp ban atmışssın.
    ii oku bana tüm sorduğun soruları zaten ilk yazdığım yazıda yazmışım değil mi!!! ama sen gidip orada bir tane oyuncuyu koryacam diye neredeyse bana hakaret edeceksin. Benim ilk yazdığım yazıya cevap verceğine ön yargıyla okumadan anlamdan yazılar yazıp sorular soruyorsun beni tahrik edip beni bosu oşuna uğraştırıyorsun sonrda forumdan banlıyorsun iki hesabımıda değil mi.

6. Merhaba ,

Bakın ya yazılanı anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok. Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak support'a bildirin hesabınızı incelesinler. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelir ve gereken bir şey varsa support yardımcı olacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.