KİBİRLİ SUPPORT GOREVLİLERİNE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CerenHan tarafından 13 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CerenHan

CerenHan User

ARKADAS DERDIMIZI ANLATIYORUZ ABUK SUBUK KIBIRLI BIR USLUPLA KONUSUYORLAR BIZIMLE HESABIM BUGUN BAN YEDI ADAMA CEZA SURESI NE KADAR DIYORUM BU KONUYA YAZMAYIN ARTIK DIYOR SUPPORT BILE BIZI SALLAMIYORSA BIZ KIME DERDIMIZI ANLATICAZ? SUPPORTA SIKAYET EDICEK YER VARSA ORAYA EDELIM. NE SAYGI NE KIYMET VAR AYIP YA ANCAK PARA ALMAYI BILIRSINIZ MILLETTEN HARAM OLSUN HEPINIZE BENIM UZERIMDEN ALDIGINDIGINIZ HER KURUSA.

2. (Patiq)

(Patiq) User

:D Allah ıyılıgını versın ALMANYA nın sırketı bogpoint ı tav etmek ıstıyorsan onların banka hesabına yuklu bır mevlada para yatırman gerekkı oyle taksınlar adamı oyle sen gene darkorbıtte gene ıyıyız sen dıger oyunlarını oynarken gor drakensang gıbı orda servet harcıyanlar bu oyuna nazaran 2 3 kat ve onları hıc takmıyorlar benıde orda takmadılar burda gene 1 2 soru sordugumda en azından 1 tanesyle ınsan gıbı ılgılenıyorlar

3. CerenHan

CerenHan User

abi iyi diyosunda bu olucak is mi insan parasiyla rezil olur mu ya? lanet olsun boyle sisteme oyuna koydugum paranin haddi hesabi yok inan sabah hesaba giriyorum bi bakiyorum ban bir aciklama geregi dahi duymuyorlar hatta ispat bile sunmuyorlar ya kim musterisine bu kadar kotu davranir? bunlar insan degil emek hirsizi

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Gemi cezaları ile Support ekibimiz ilgilenmektedir,forum üzerinden çözüme ulaşamazsınız,aldığınız ceza ile şikayetinizi dile getirip hesabınızın tekrar incelenmesini isteyebilirsiniz.
    Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

iyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.