KİCKKK :(

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve B.a.g.e.r[PRTZ] tarafından 19 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben kick almışım yazamıyorum sohbette neden acaba hiçbir şey demedim. Açıklama yapar mısınız ? Teşekkürler.

2. Kick almışsan giriş çıkış yaptığında chat sistemi normale döner.

3. Merhaba ,

Üyemizin dediği gibi eğer kick atıldıysa oyundan çıkış yapıp tekrar girdiğinizde düzelecektir.

İyi forumlar.

4. Chata 1 hafta sonra girebileceğim yazıyor

5. 1 haftalık ban genelde sistem tarafından atılır.Sistem tarafından atılan banlarda her zaman gerçekten suçlu olduğun anlamına gelmez,çünkü bazı kara listeye alınmış kelimeler var.Eğer suçsuzum diyorsan supporta yazıp banını açtırabilirsin

6. Merhaba ,

Bir takım kelimeler sisteme işleniyor. Maalesef bazı art niyetli kişiler yüzünden arada başkaları zarar görüyor. Fakat forumdan yapabileceğimiz birşey yok.

Bu nedenle gerekli bilgilerinizle birlikte durumu support'a bildirebilirsiniz. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

7. Teşekkürler arkadaşlar

8. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz sizlere yardım olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.