Kıdemli oluşumu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KaptanNEMO tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KaptanNEMO

KaptanNEMO User

Merhaba, Kıdemli Oluşumu diroit düzeni kapı ödülleri için geçerli mi? Birde arkadaşlar almamı tavsiye edebileceğiniz yeni diroit tasarımları nelerdir kullanan tavsiyede bulunursa sevinirim. İyi bayramlar :)

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Tabiki de etki etmektedir.

İyi forumlar

3. Merhaba,

Geminizin ekipman bilgilerini ve almayı düşündüğünüz yeni diroit tasarımını hangi amaçla almayı düşündüğünüzü(baskın, cubide kasılma tallonda kasılma vb.) yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi Forumlar

4. KaptanNEMO

KaptanNEMO User

Merhaba, gemi durumum iyi sayılır sadece biraz ara vermiştim :) Eski tasarımları biliyorum yenilerinden amacı ne olursa olsun kullanışlı olabilecek alınması ilk öncelik olanları sordum sadece. İlginize teşekkürler :)

5. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Bence Diroit uçuş düzenlerini kontrol edip size uygun olanları kendiniz seçiniz. Hepsinin farklı durumlarda kullanılabilecek özellikleri var, örneğin güve kimi kapılarda çok işime yaradı.

İyi forumlar.

6. Kıta40

Kıta40 User

%25 vurus vereni al gerisi hikaye

7. aynen o en iyisi aralarında.

8. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Forum kuralları gereği alt alta yazmamaya özen gösteriniz.

Keyifli forumlar.

9. KaptanNEMO

KaptanNEMO User

Yorumlar için teşekkür ederim. Kıdemliyi aldım sırf kapı ödülleri için ayrıca burgu, halka ve çark almayı düşünüyorum birde X düzeni bana biraz tuhaf geldi acaba bonusları yanlış yazılmış olabilir mi ?

10. Burgu alınacak en iyi düzen, yanına bir de çark alınabilir.

11. Merhaba,

BURADAN uçuş düzenlerinin özelliklerine bakabilirsiniz.
    Bazı bonuslar değişti ve miktarları yenilendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.