kılan ve kıredi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EgitBaBa tarafından 21 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

kılandan kıredi gönderme kısıtlaması olsunmu olamsınmı

1. olmasın

oy sayısı 7
    77,8%
  2. olsun

oy sayısı 2
    22,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EgitBaBa

EgitBaBa User

bildiğiniz gibi kılanlar artık eskisi gibi değil eskiden kılandan hangi oyuncuya ne kadar kıredi istersek yolaya biliyoduk şimdi ise haftada belirli bir miktr tek yolayabiliyoruz ama bazı oyuna yeni başlayanlar için kılandan kıredi göndermek cok önemli bu yüzden eskisi gibi yada ona benzer bişekilde kılandan istediğimiz kişiye istediğimiz kadar kıredi yolaya bilelim

2. olabilir bencede 6 ay süre beklicen bide haftada 250 m atabilcen max o ne öle yetenek tasarımları 2 t ye gidiyo ayarlama yapılması lazım.

3. soru biraz yanıltıcı seçeneklerde tamamlayıcı tuzak..kısıtlama devam etmeli bu hali iyi.

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Önceki zamanlarda bu uygulama yokken bazı klanların gerçek para karşılığında kredi attığını duymuştum.Örneğin 20 tl ye 1 milyar credi gibi.Galiba bu durum yüzünden böyle bir uygulama getirildi.Benim de oyunun başlarında kredi kasmada çok zorlanmama rağmen bu uygulamanın devam etmesi taraftarıyım.Belki uygun görülürse miktarla oynayabilirler ama böyle bir uygulama şart...

5. 2t dediğin bu olursa 4t bile olur.

Para sınırı olmayınca güçlü klanlar açık arttırmaya hakim olur.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yeni baslayan kasmasin guclu klana girsin milyon crediler verilsin adam 2 gunde ful olsun.haksizlik olur boyle iyi.birde kendini fulleten klandan ckıveriyordu buda onlendi.adil oldu.hem yeni baslayan once kasilsin kendini gelistirsin sonra alsin milyon tl tasarimlari.
    soru sekli yanlis hem olmasin mi olmasin olsun mu olsun .olmasin nedir kisitlama kalksin demek mi oluyor.yanlis yere veriyoruz oylemi?

7. Merhaba ,

Daha önceden bu tarz konular açıldı fakat pek ilgi görmedi zamanla unutultu gitti. Bu kredi sınırlaması klan kredi yardımlarının haksız şekilde kullanılmasından dolayı getirildi. Açıkçası değiştireceklerini sanmıyorum.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. kısıtlama olmasın ya olsa bile biraz miktarı yükseltsinler ya bu credi işini hiç sevmedim ben :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.