Kilitli görevler açılmalı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ADAMIN-DİBİSİN[CİXX] tarafından 26 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Görevlerdeki Tüm kilitler kalksın mı ?

1. Evet

14,3%
  2. Hayır

85,7%
  1. selam arkadaşlar seviyem 22 oyuna yeni gelen görevleri alamıyorum sürekli kilitli 50 tane bana faydası dokunmayan görev yaptım ama hala açılmadı.
    normalde seviye 17 de açılması gereken görev bende neden yok ?
    kilitli bu çok ama çok saçma..
    görevin seviyesi geldiği zaman görev otomatik olarak açılmalı.
    ödül sonucu ihtiyacım olan görevi alamıyorum uzun zamandır uğraşıyorum ama açamıyorum.
    bir görevin alınması diğer göreve bağlı olmasın artık.
    zaten doğru düzgün kazandıran görev yok

2. O zaman görevin bir anlamı olmaz. Herkes, herşey kolay olsun istiyor. O zaman ne anlamı kalır emek vermenin uğraşın? - 1

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle yeni geldi diye bahsettiğiniz görevler Karaşimşek İçeriği ile gelen 75(15+60) görev ise onlar zincir şeklindedir ve bir görevi bitirmeden diğerine geçemezseniz. Görevlerin hangi isim ve sırada olduğunu buradan inceleyebilirsiniz, 16 seviye üstü her pilotumuz bu görevleri yapabilmektedir.
    Eğer bunu 100 yeni görev için diyorsanız, bu görevlerin açılması için ilk önce, "Sessiz Sabotaj" görevini bitirmelisiniz. Sonrasında da burada belirtildiği sırada görevleri alıp yapabilirsiniz. ''Sessiz Sabotaj'' görevini yapmanız için de 22 seviye olmanız yeterlidir, başka bir görev bir bitirmenize gerek yoktur.
    Son olarak ise görevlerdeki kilitlerin kırılması gibi bir durum söz konusu olmayacağından konunuzu başka bir bölüme taşımış bulunmaktayım. Eğer konu hakkında yeterli cevabı verdiğimi düşünüyorsanız kilitlenme talebinde bulunabilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva ve .Paradoks. bunu beğendi.