Kill Cam Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KATASKAPOS tarafından 24 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

killcam olsun mu? olmasın mı ?

1. olsun

93,1%
  2. olmasın

6,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Herkesin fikrine saygı duymak zorundasınız.Lütfen siz oyunuzu verip desteğinizi sağlayınız.

Ayrıca bazı arkadaşlar +1 olabilir vb kelimeler kullanıp geçmişler.Bu konuyu açan arkadaşa bir hakarettir.Emek verip açıklamak durumundayız bu tür mesajlar konudan silinmiştir.

İyi forumlar

2. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

ilginize teşekkürler...bu tarz online oyunlarda özellikle savaş oyunlarında hile kullananlar insanı çileden çıkartıyor gerçekten...Darkorbit için de bu bir ihtiyaçtır...

cevaplayan arkadaşlara teşekkürler...

3. Nefes modumun konusunu işgal etmemek için up diyorum.

4. güzel hiç kimseye zararı olmaz hilecileride tespit etmemizi sağlar +1

5. Kesinlikle olmalı harika bir fikir

6. Karşıdakinin nasıl işaretlediğini görebilirsek program kullanıp kullanmadığını anlayabiliriz Bu yüzden iyi bir fikir gibi geldi bana

7. sensizim68

sensizim68 User

Oyunu Kasar Biraz Ama Olsun Fena Fikir Degil +1

8. %100 oy hakeden nadir fikirlerden bir tanesi :) kesinlikle +1

KATASKAPOS bunu beğendi.
  9. kasma problemi engellenirse olur ama eminim kasacaktır :cool:

10. İmzaya video eklemek yasaktır.

11. Bence olmasın milletin savaş taktiğini çalmış oluruz

12. Ne alakası var :D Hem onun taktiğini gören anında yapabilecek mi sanki :D Daha iyi işte savaşlar daha zorlu ve heyecanlı geçer. Hileleri göstermesi de cabası.

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar zaten bu videoları izleyipte ban atılmasını beklemek yanlış olur.O anlık olan sunucuyla olan bağlantıların yavaşlaması yanlış anlaşılmalara neden olur.

İyi forumlar

14. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

arkadaşlar merak ediyorum hiç kill cam izlemediniz mi acaba..bu kasma olayını nerden çıkarıyorsunuz..ben hiç kasan bi killcam görüntüsü görmedim hayatımda...hatta sizde lag varsa onu bile anlayabiliyorsunuz killcam de...izleyeceğiniz, olan bi savaşı gösteren kısa bir video olacak sadece..tabi bu videoları gerçek zamanlı kaydedebilecek server gücü gerekiyor eee sevgili bigpoint de biraz elini cebe atıp adam gibi server kuruversin..ayrıca sadece server kurmakla da olmaz birazda yazılım becerisi gerekli...

ısrarla iddia ediyorum hile kullananlar hayatta atlanılmaz bu yöntemle...tabi bu hile kullananlar için mantıklı değil, bu yöntem oyunun adam gibi oynayanlar için güzel bi yöntem...

Karanlık moderetor ban atılmasını beklemek yanlış olur demiş...bu düşünce tamamen yanlış bence...elinizde oyunun size gösterdiği babalar gibi video olacak bu videoda hile varsa eğer gün gibi açık olacak..ve buna rağmen ban atılmayacaksa bu oyunun adaletini tartışmak gerekir...

15. katılıyorum adminlerde takip edebilsin bu sistemle haksız kazanç elde edenler azalır

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bot banlamaları ne olursa olsun sistem taraması ile yapılmalı.Gözden kaçacak küçük bir görüntü ile yanlış cezanlandırmalar hiç hoş olmaz.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  17. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

evet gözden kaçmamalı.....peki size bir soru darkorbit punkbuster gibi bi sisteme sahip mi acaba?

18. titans___

titans___ User

abi
    savaş takdiğini çalmak da ne demek bu oyunda lf4 tekno fabrikan argen güçlendiricin varsa havada karada kazanırsın takdik ne akıllı at rsb beyaz uber roket ema olmuyorsa yavaşlatıcıyı at emayı bas kamuya geç tmr ol gel adamı kes bunu albaylar güzel yapıyor dün 4-5de adam 3 albay var grubda full artı artı fuller tek adamı kesemediler bakam şimi görürsem bende savaşcam baya tadsız oluyor

19. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

20. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Çok güzel düşünmüşsünüz.Bu sayede daha iyi bir savaş ortamı olacaktır.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.