Kill Cam Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KATASKAPOS tarafından 24 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

killcam olsun mu? olmasın mı ?

1. olsun

93,1%
  2. olmasın

6,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Böylede olabilir

Savaştan önce son 10 sn için 100.000 credi - VİP bedava

Savaştan önce son 5 sn için 50.000 credi -VİP bedava

Savaştan 2 sn öncesi 10.000 Credi -VİP bedava

VİP çeken oyuncular Bedava izlebilicekler bu olayda Vipe ilgiyi arttırıcaktır hem oyuncular hemde DO kazanacaktır

2. Killcam kasmaz. Tarayıcı tabanlı oyunlarda bile var, öldükten sonra ya o kişinin gözünden ya da 3. kişi olarak birkaç saniye öncesini görüyorsun. Örnek: Ateş ediliyor, oyuncu ölüyor. Ölünce kamera uzaklaşıyor, oyuncu merkezde olacak şekilde savaştan birkaç saniye öncesinin belli bir alanı gösteriyor. Bu en iyi bu oyuna olur bence.

KATASKAPOS bunu beğendi.
  3. olursa harika olur +1 benden :)

4. WolfWar

WolfWar User

Çok güzel bir fikir iyi düşünmüssün +1

5. Konuyu güncellemiş olalım bari.

KATASKAPOS bunu beğendi.
  6. aynen güzel düşünmüşsün bazıları portaldan işaretliyor minide görmeden işaretliyorlar falan anlarız bişiler varmı yokmu müthiş fikir oyum olumlu.

7. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

eyvallah...inşallah getirirler bu özelliği...hilenin kol gezdiği oyunlarda hatta tüm savaş oyunlarında zorululuk gibi bişi bu bence...

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  8. -orkataru-

-orkataru- User

kesinlikle olmalı katılıyorum güzel fikir +1

9. kesinlikle olmalı oyunda bir sürü hile kullanan kişi var en azından sayısı azalmıs olur

10. kesinlikle olması gereken bişey en azından hile kullananlar azalır ve kullananlarda cezalarını çeker +1
    ayrıca bu konu için bi resim hazırladım işte resim

titans___ ve KATASKAPOS bunu beğendi.
  11. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

10 numara fikir. +99999

12. ÇORBACI

ÇORBACI User

Olursa mükemmel olur böylece kamufle hakdeyken 20 tane yaratığın içinde nasıl işaretlendiğimizi öğrenebiliriz.

13. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

eline sağlık güzel resim kafamdakini tamamiyle uygulamışsın......

14. mega$06

mega$06 User

Web tabanlı bi oyunda böyle bişey olabileceğini pek sanmıyorum ama genede olsa iyi olur.(Yanlışlıkla hayıra bastım)

15. konuya ekle olmassa resimi daha da ilgi çeker

16. KATASKAPOS

KATASKAPOS User

resimi ekledim saolasın..ayrıca güncel....

17. Güzel fikir +1 de bende artık almanyaya 6 sene sonra gider 6 sene sonrada geri gelir bu fikrin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği haberi (şikayetim etkinliğe)

18. Vip aldıracak kadar bir özellik değil bence en azından ben almazdım :D
    Konuya gelirsek son 5sn gösterilebilir son 2 bir işe yaramayabilir sadece patladığını görüp soğuk su içmek dışında

19. Vip alanlar olur çünkü nasıl öldüğünü düşmanın gözünden merak edenler çıkabilir ama sırf bu sebepten vip çekmek ne kadar mantıklı bilemem :) genel anlamda +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.