Kill Cam Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KATASKAPOS tarafından 24 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

killcam olsun mu? olmasın mı ?

1. olsun

93,1%
  2. olmasın

6,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bide şöyle birşey var iyi güzelde her saniye darkorbit bunları kayıt altına alması lazım ve bu darkorbit bigpoint ekibine biraz pahalıya olur. Patlamalardan video kayıtları oldugu için yer kaplıcak + Kapasite + Ram miktarını yükselticekler böyle birşeyi yapmalarını pek sanmıyorum. yaparsalarda sistemi geliştirmeleri lazım yoksa çok fazla donucak çook -1

2. Saçma sapan etkinlik / yenilik yapacaklarına bunu yapsınlar daha iyi en azından ram yükseltsinler serverlerde ki lag sorunu çözülsün.

Etkinlik kutularından r310 çıkmasından yeniliklerin oyun dengesini bozmasından daha iyi olur.

Kill cam e karşı değilim gelmeli ve çokda geç kaldı.

ΜΔDЅΘƱL55 bunu beğendi.
  3. Tabi böyle birşey gelirse iyi olur kötü olmazda katılıyorum sana sistemi yükseltirlerse iyi olur aynı kalırsa oynanmaz halde oyun kasar.

4. Verdiğimiz o kadar para çektiğimiz vip katlayıcı uridiumlar bir işe yarasın.

Test servere giriyorum bugdan geçilmiyor bide pişkin pişkin o buglu yenilikleri oyuna sokuyorlar.

5. Aliens

Aliens User

Muhteşem! Kesinlikle geç kalınmış bir yenilik!

KATASKAPOS bunu beğendi.
  6. Darion26

Darion26 User

En azından biraz caydırıcı olur :)

GREED bunu beğendi.
  7. Süper bir fikir.:) (+999999999):D:D:D:D

8. süper bence konuyu yeni gördüm k.b facebook vb felan konuyu at bence oy topla 400 500 olursa artık yapmazlarsa darkorbitin oyuncu önerilerine önem vermediğinin kanıtı olur.
    Not: bu killcam dosyaları almanyaya gitsin depolasın çünkü bazı adamlar var hile kullansa da ban yemiyorlar ne kadar ss sini alsak ta bazı adminler hariç çoğu admine güvenmiyorum güvenemiyorum.

KATASKAPOS bunu beğendi.
  9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

super bi konu ilk acildiginda gormemisim:) neden bunu yapmadiki darkorbit bence mukemmell .bu sebep oyundan bezenler var onlar icinde iyi olur.++

KATASKAPOS bunu beğendi.
  10. Merhabalar,

Konu oldukça eski ama güncellenmesi iyi olmuş, benim oyum olumlu fikir gayet güzel.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.