killshot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mutulica tarafından 17 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mutulica

mutulica User

ge6 da oyun hala düzelmiş değil moderatörler ne yapmamızı öneriyorsunuz bu gün 3.gün

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Ekiple iletişim halindeyiz sorunun farkındalar en kısa zamanda bir gelişme olmasını bekliyoruz. Lütfen forumu takip edin buradan sizlere düzeldiğine dair bilgi vereceğiz.

İyi forumlar.

3. mutulica

mutulica User

tamam biliyorum ekip sorunu düzeltmeye çalışıyor bundan eminim en kısa zamanda sorunu düzelticekler kesinlikle katılıyorum sana öneri istediğim konu bağantı sorunu yüzünden bi kaç günümü daha sayfayı yenileyerek pc de mi geçireyim yoksa sizin başka bi öneriniz varmı

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sizi anlıyorum ama bizim buradan müdahale etme şansımız yok o işe ayrı birim bakıyor. Bize bilgi gelmedikçe sizi burada yanlış yönlendirmiş oluruz ezbere konuşamayız burada. Sizden ricam sabırlı olmanızdır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.