Kim Geri Dönmüş ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Drowhake tarafından 27 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Drowhake

Drowhake User

^^

Selamlar arkadaşlar BAYRAM geliyor haliyle aile ortamını sağlayan ve 2009 dan beri oynadığım oyun tekrar oyuna başlar mıyım bilemiyorum , fakat siz yetkilileri üyeleri ile forumu gerçekten çok seviyorum.

Oyunu bırakmamın sebebi ise sürekli yenilikler gelen oyunda , oyunculuktan çok toplanan eşya alınan eşya(lar) ' ın önemli olması mesela bir adam var 1 yıldır oynuyor 9 diroid yapmış , sonra geliyor bir arkadaş parasıyla 1 haftalık oyuncu olduğu halde diyelim ki 2-3 M uridium çekiyor ardından 1 yıldır oynayanı hatır hutur (wut ?) kesiyor.

Oyuna da belki geri dönerim bilinmez fakat geri dönmemde en çok bu AOE (Amacı Olmayan Erdem) yararlı oldu.

Tekrardan iyi hayırlı güzel forumlar iyi bayramlar hayırlı ramazanlar !

2. Merhaba ,

Tekrardan hoşgeldiniz fakat Kim Kimdir ? Oyuncu kısmındaki konunuza yazarak güncelleyebilirdiniz. :) Ayrıca imza kısmındaki gif forum imza kurallarında belirtilen yükseliği aşıyor. Genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmayacak şekilde düzenlerseniz seviniriz. :)

İyi forumlar.

3. Drowhake

Drowhake User

Öncelikle Bayramın kutlu olsun seninde :)
    Tavsiyem Kesinlikle başla tr6 mmo gelirsen Yardım ederiz üstüne Botlar olmadıgından oyun şuanda çok güzel :D

Hoşbulduk.Geri döndüğüm için ayrı bir konu açma gereği duydum bilemiyorum , ayrıca düzenleyeceğim teşekkürler uyarınız için.

Bu kadar zorluğun içinde yeni bir server ? Bilmiyorum kesinlikle kasacaksanız (iyi bir şekilde) gelebilirim sonra zaten kendim kasılırım böyle sormamın sebebi ise bir arkadaş kasacağım dedi 1 gün 1-2 saat kastı sonra birdaha yardım etmedi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Temmuz 2014
  4. Merhaba ,

Önceki mesajımda belirttiğim gibi uygun bölümdeki konunuzdan devam edebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.