Kimdir Bu тüякιşн_¢σмαη∂σ

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve тüякιşн_¢σмαη∂σ tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba Arkadaşlar :)

İlk önce kendimi tanıtayım

15 yaşındayım ve İstanbul'da yaşıyorum Öğrenciyim. Hedefim Hukuk okumak

Şu Aralar Dark Or bitin yanı sıra Fotoğrafçılığa merak sardım :) Yarı prof bir makinem var tü m manuel ayarları öğrenince tam proya geçicem bakalım atladık bir maceraya :)
    :) Oyun deneyimine geçersek DarkOrBit i 2009 un nisan ayından beri oynuyorum ama birçok kez gemi değiştirdim yani 6 yıllık bir oyun sürem var. İlk olarak oyuna tr4 te başlamıştım şimdi ise tr6 da devam etmekteyim.Oyun ile ilk okul arkadaşım sayesinde tanışmıştım hatta hiç unutmam 80.000 tane streuner keserek goli almaya çalışmışlığım var. Niye diye sormayın acemi idim ve oyunu bilmiyordum ama artık öyle bir amacım yok :D Tr6 kullanıcı adım тüякιşн_¢σмαη∂σ
    Nickten de anlaşılacağı gibi VRU şirketindenim. TR6 da oynayan arkadaşlar ile kasılabiliriz.

Herkese iyi oyunlar :)

Son düzenlenen: 9 Haziran 2014
  2. Merhaba ,

Forum hoşgeldiniz ve keyifli vakit geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.

3. teşekkürler modum

iyi görevler :)