kimse yokken zarar görüyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KANA-KAN tarafından 12 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KANA-KAN

KANA-KAN User

sorun bir başladımı ardı arkası kesilmeden devam ediyor, ne onarılsa hemen arkasından yeni bir sorun çıkıyor. çerez, ön bellek temizlemekten fenalık geldi. burada önerilen çözümlerin hiçbiri etkili olmuyor,mutlaka her gün yeni bir sorun var.
    şimdide kimse yokken her 15 saniyede bir 61 200 zarar veren patlama oluyor bildigim her yolu deniyorum düzelmiyor. fikri olan varsa öneri bekliyorum teşekkürler....

2. Başka haritalara geçince düzelmiyor mu?

3. KANA-KAN

KANA-KAN User

birkaç harita değiştirince düzeldi saol

4. NPC kestikten sonra oluyorsa buga takılmış olabilir. Bende bi keresinde korsanda saboya takıldım görünüşte yok ama ruhu yaşıyordu :D

5. KANA-KAN

KANA-KAN User

5-3 te sorun aynı

6. Sana interceptor denk gelmiş.

7. 5 3 haritasında tamamen yok edilmeyen barracuda denk gelmiştir sana görünmez fakat sürekli olarak doğup yeniden patlar o esnada sizde hasar alırsınız..yaratığı yarım bırakan kişiye görünür ancak oda bırakıp gittiği için sabah resetinde düzelir.

8. Merhaba ,

5-3 haritasında Barracuda npc'si canı az bir şekilde doğuyor kırmızı yanıp sönerek en yakındaki gemiye gidip patlayarak hasar veriyor. Bu durumu daha önceden merkeze bildirmiştik fakat tekrar bildireceğiz.

İyi forumlar.

9. KANA-KAN

KANA-KAN User

benim durumum düzeldi teşekkürler...

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz , düzeldiğine göre konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.