kınama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-ASLANBEY-] tarafından 29 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 60 gündür kronos çıkarmayan darkorbiti kınıyorum. Ayda bir çıkıyor diyen forum moderatörüne selam olsun darkorbite saygım kalmadı :D ;) şu günü çıkartında kappadan herkülü, epsilondan lf4 ü, kronos kapısından satürn tasarımını, yaklaşık 100.000 x4 ve 100.000 urimi ve o uri ile alacağım kalp uçuş düzenini ve krallık tacını zaten vermenizi beklemiyorum. ;) forumdaki adminlerin bu durumu merkeze iletmekten başka yapacak birşeyleri olmadıklarını biliyorum benimki sadece serzeniş. Nereye kadar çıkartmayacak bu sistem merak ediyorum doğrusu. :D

2. Merhaba ,

Hiç bir yetkili kesin olarak ayda bir çıkıyor yada çıkar demez dememiştir. Fakat üyeler ısrarla sizce ne zaman çıkar diye sorunca süre tahmini yazabiliyor. Hiç bir zaman kesin bir tarih yada zaman vermiyoruz.

Umarım en kısa zamanda çıkar.

İyi forumlar.

3. [​IMG]

bu mesaja hitaben ayda bir beklentisine girmiştim Özür dilerim s-modum :( :S dediğiniz gibi inşallah en kısa zamanda çıkar iyiniyet dilekleriniz için teşekkür ederim :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Nisan 2014
  4. Merhaba ,

Fakat bu mesaj Ocak ay'ına ait ve ayrıca dediğim gibi o an olan bir genelleme olabilir. O dönemde ay'da 1 defa çıktığı denk gelmiştir ve o şekilde bir yorum yapılmıştır.

Bizlerde çıkmasını istiyoruz merak etmeyin. :)

İyi forumlar.

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
  5. iyiniyetiniz biliyorum kıyamet modum sizi takip ediyorum ve kişiliğinizi çok seviyorum. benimki öyle bir serzenişti sadece :) herhalde ramazan ayı dışında hiç böyle beklediğimi hatırlamıyorum :D

6. Merhaba ,

Size birşey demiyoruz fakat haklısınız bu son zamandaki ara epey uzun oldu. :) Dediğim gibi umarım en kısa zamanda çıkar ve bekleyenler daha fazla zor durumda kalmaz.

İyi forumlar.

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.