KINAMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BigBarracudA tarafından 21 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TEKNİK EKİBİDE SUPPORTU DA KINIYORUM YA OKADARDA OLMAZ

OYUNA İ7 - 4GB EKRAN KARTI - 16 GB RAM Lİ PC İLE GİRİYORUM OYUN DONUYO AYARLARDAN EN DÜŞÜK OLANI SEÇMEME RAĞMEN OYUN GENE DONUYO AMA NORMAL HARİTALARDA EYWALLAHTA LA ZETA KAPISINDA BENM 3 4 SANİYE DONMAM BENİ YAKAR Kİ YAKTI

OYUNU OYNARKEN GAYET NORMALDİ DONMA KASMA YOKTU ZETAYA GİRİM DEDİM İLK SEFERİNDE DONDU 3 SANİYE PATLADIM---2. GİRİŞİMDE GENE İİ BAŞLADI GENE 3 4 SANİYE DONDU PATLADIM SON HAKKIMI KULLANMADAN ÖNCE SUPPORTA YAZDIM gelen cevap ;
    ''
    Merhaba ,

Eğer sistem hatasından dolayı kapı kayıpları olursa bu kayıplar 48 saat içinde tamamen otomatik olarak yine sistem tarafından geri verilir. Bizlerin yani supportun bu konuya bundan sonra müdahalesi söz konusu değildir ve olmayacak da.

Lütfen bundan sonra bu konu ile ilgili bizlere mesaj atmayın, sizlere yardımcı olamayacağız.'''

BU MAİLE AYAR OLUP SON HAKKIMI DA KULLANDIM GENE DONDU 3 SANİYELİĞİNE GENE PATLADIM

TEKNİK EKİP YILLARDIR ŞU OYUNU DÜZELTEMEDİ KINIYORUM...
    SUPPORT İŞİ SİSTEME BAĞLAMIŞ HİÇ ARAŞTIRMADAN SİSTEM NE DERSE O MODUNDALAR NLARIDA KINIYORUM...

ELDE VAR SIFIR ZETA DİYE KASTIM O KADAR PALDA GELENE GİDENE KESİLDİM GENE DÖNDÜM PALA ZETAYI TAMAMLADIM ORDAKİ NPCLER DEĞİL BENİ SUPPORT VE TEKNİK EKİP DENEN OYUNUN KENDİ NPC LERİ BİTİRDİ....

EMEK HIRSIZLIĞIDIR BU

ARZ EDERİM

2. admin artık kabul edin bu oyun problemli bir oyun milletin pcsine laf atmayın kendi hatanızı kabul edin kendiniz 4 4lük mü sanıyorsunuz !!!

Selahattin bunu beğendi.
  3. HTC_ONE_M8

HTC_ONE_M8 User

O tür bir sistemin varsa sana tavsiyem pepflashplayer'i devreye sok. Sistem eklentisi olan flashplayer kasma yapıyor bazı pclerde. Denenmiş ve olumlu sonuc alınmıstır. O ayarı yaptıktan sonra internet kaynaklı donma harici bir donmaya rastlamadım.

4. Merhaba ,

İlk olarak bizler forumda alternatif çözüm önerilerini yazarız. Çünkü her buraya açılan konu genel olarak oyun sorunu olmayabiliyor. Her açılan konuyu öncelikle alternatif çözüm önerileri ile çözmeye çalışırız. Ayrıca gerekli incelemeleri yaparız ve şayet genel bir sorun olduğunu tespit edersek gerekli yere iletiriz.

Oyun donmaları , bağlantı kopmaları v.b. sorunlar her zaman sistem kaynaklı olmuyor. Bilgisayar , tarayıcı ( Farklı tarayıcılar , Çerez ve önbellek ) , eklentiler ve internet bağlantısı gibi etkenlere bağlı olabiliyor.

İyi forumlar.

HTC_ONE_M8 bunu beğendi.
  5. HTC_ONE_M8

HTC_ONE_M8 User

S. Modum, donma sorunları tamamen sistem eklentisi olan flashplayerle alakalı sanırım. Teknik bölüme bi konu açın pepflashplayer'i tekrar etkinleştirsinler herkes denesin farkı görecekler.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

birkac zamandir sorun var eski oyuncular peps yada flash hatasi durumuna dusmezler bizler cerez temizleme guncelleme vs konularinda zaten usta olduk.kapi hakki hakikatten hak.o kadar emekle yapiliyor zor aciliyor vs .hakli kazanc yapanin en azindan ,incelenip haklari korunmali.DO donma sorunu var ve oyuncu kaynakli degil bunu teknik ekip yasamiyor olabilir ama TR serverleri son gunlerde skca yasiyor bilginize.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İnternet hızınız dan , Modeminizden yada Kendi sisteminizden kaynaklanan problemler doğrultusunda , Sizlere kapı hakkı geri verilmez.

Sistemden ( Oyundan ) kaynaklanan bir durum olması durumunda 48 saat içerisinde size kaybettiğiniz hak geri verilir.

Burada Support size Sorunun kendilerinden değil , Sizden kaynaklandığını belirtmiş ve bu konuda bir şey yapamayacaklarını dile getirmişler.

Bizi kınayabilirsiniz , Ancak bizim burada ki görevimiz de belirli kurallar etrafında dönüyor.

Support size eğer yardım edemeyiz diyorsa , bunu gerçekten yapamadıkları için diyordur.Bizim kimseyi mağdur etmek gibi ; ne bir amacımız , ne de bir gayemiz var.

Burada sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Kasma sorununuza gelecek olursak ;

Online oyunların en önemli etkeni İnternettir.İnternet hızınız iyi olmadığı yada oyun oynanan sunucu kalabalık olması durumunda kasma ve donmalar yaşanacaktır.

Bu tür kasmalar sistemden yada oyundan değil , İnternet hızında ki yetersizlikten kaynaklanır.

Online oyunlar temel mantığı Anlık Veri İndirme ( Download ) ve Anlık Veri Yükleme ( Upload ) şeklindedir.

Çevre detayları , Diğer oyuncular düzenli olarak indirilerek tarayıcınıza yansırken , Lazer ateşleriniz , savaşa girdiğiniz NPC yada Rakip , hareket bilgileriniz sunucuya gönderilerek size ilgili veriler geri gönderilir.

Bütün bu saydıklarım saniyeler içinde olur , Bir de ağır çekimde arka planda olan şeyleri bir göz önüne alın.

Donma sorununa konusunda neler yapılabileceğine gelecek olursak ;

• İnternet Hızı önemlidir , İnternet Hızınızın iyi olmasına ve Ortaklarınız var ise İnternetinizi ağır bir biçimde kullanmadıklarından emin olmalısınız.

• Oyunu oynarken , Aynı zaman da farklı sitelerde ( özellikle ağır flash player desteği isteyen sitelerde ) gezmek , Video seyretmek Flash Player kullanım miktarının artmasına neden olacağı için , Dark Orbit ' de ki kullanımı azaltır ve buda kasmalara yol açabilir.
    Bu nedenle Dark Orbit oynarken İnternette gezinmemeye ve video izlememeye çalışın

• Google Chrome tarayıcısı kullanıcıları için ; Google Chromenin Flash Player eklentisi kendi içerisinde kuruludur.
    Sisteminize yüklendiğinde Adobe Flash Player ' de Google Chromede kurulu olarak gelir.Flash Player ' in Google Chrome de gömülü çalışması bir çok sorunu beraberinde getirmektedir.

Özellikle de Pepper Flash sorunu ; Chrome Pepper Flash Player nasıl devre dışı bırakılır konusunu takip ederek , Pepper Flash sorunundan kurtulabilirsiniz.

Ancak sizlere önerimiz , Dark Orbit Oynamak için Google Chrome ve İnternet Explorer dışında bir tarayıcı kullanmanızdır.

• Sisteminizin ideal olmasına dikkat edin.Dark Orbit için Grafik Belleği ve RAM miktarı olmazsa olmaz en önemli etkenlerdir.
    Windows 7 32 Bit Kullanıcıları ; En az 2 GB Ram
    Windows 7 64 Bit Kullanıcıları ; En az 4 GB Ram
    Windows XP 32 Bit Kullanıcıları ; En az 1 GB Ram
    Windows XP 64 Bit Kullanıcıları ; En az 3 GB Ram
    Windows Vista 32 Bit Kullanıcıları ; En az 2 GB Ram
    Windows Vista 64 Bit Kullanıcıları ; En az 5 GB Ram

Windows Vista XP ve Windows 7 ' ye göre daha fazla Ram kullanır. İkinci olarak bu miktarlar benim önerdiğim miktarlardır.Sistem gereksinimleri bu kadar olmayabilir.

Ancak arka planda çalışan programları , sistemi ve sisteminize kurduğunuz yada kuracağınız programları göz önüne alırsak en ideal rakamlar bunlardır.

• Grafik Kartı ( Ekran Kartı ) Konusunda Marka yada Model Örneği vermeyeceğim.
    Ancak GDDR5 Ram tipi ve 1 GB ( 128 Bit ) ve üzeri ekran kartları en ideal olan kartlardır.

• Son Olarak Dizüstü bilgisayar kullanıcıları bir not geçeceğim ;

Yeni nesil bir çok Dizüstü bilgisayarda 2 Adet Ekran kartı bulunur.Bir Ana Grafik kartı bir de Tümleşik ekran kartı.
    Bu iki kart eklenmesinin nedeni oyun oynarken Ana Ekran Kartının , Bilgisayarda işlem yaparken Tümleşik ekran kartının kullanılması , böylece pil ömrünü uzun olması amaçlanmıştır.

İlgili Tarayıcınızın Ana Ekran Kartı ile ( AMD - ATI yada NVIDIA ) ile çalıştığından emin olun.Bunu ekran Kartının ilgili ayar menüsünden kontrol ederek yapabilirsiniz.

Yada Tarayıcıya sağ tıklayarak , Şu Grafik İşlemcisi ile Çalıştır kısmından , Yüksek Güçlü NVIDIA yada ATI Kartını yazan kısımı seçin.

Entegre yazan kısım , tümleşik olan karttır ve bu kart ile oyun oynarsanız düşük belleği nedeni ile, donmalar yaşamanız kaçınılmaz olur.

Keyifli Forumlar

Son düzenlenen: 22 Kasım 2014
    TheMaster ve Nefes bunu beğendi.
  8. MODLAR VE S MODLAR DERDİM SİZİNLE DEĞİL SİZ ELNZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLUYOSUNUZ.

benim derdim sağlam bi pc olmasına rağmen oyunda donmalar yaşıyorum ve o donmalardan benim emeğim hiç edildi .
    çerez temizleme felan filan oyuna başlarken artık ezbere yapıyoruz bunları nvidia 4gb ekran kartı 16 ram var crome den de firefox tanda aynı sıkıntıları yaşıyorum o teknik ekip ki milyonlarca müşterisi olan bigpoint in teknik ekibi nasıl yetişemezler nasıl düzeltemezler ben ona ayar oluyorum .

şimdi elimizdende bişi gelmiyo supportun dediği gibi GİS i onayladığımız için herşey onların lehine anca burdan bağrır çağrırrz oda boşa

ama modlarım sizin dediklerinizn hepsini yaptım yapıorum kapıya girmeden zaten bende öle bişeyden korkuyodum başıma geldi.

neyse sağlık olsun bi daha kuruş yatırmam oyun lanet olsun DO sistemine böle bi sistemki hata yaptığı için ben emeğimden oldum şimdide o SİSTEM tarama yapacak hata ondan kaynaklıysa hakkımı verecekmiş yok ya ne güzel dünya.

9. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur. Bu aşamaya kadar elimizden gelen tüm bilgileri yönergeleri sizinle paylaştık. Tekrar etmek gerekirse sistem kaynaklı sorundan kapınızı kaybettiyseniz 48saat içinde sistem tekrar size geri verecektir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.