King Soner'in Bot Kanıtına yorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KARAKURŞUN tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Arkadaşım senin bu kılandan canının çok yandığı belli, böyle bir video ile hiç birşeyi kanıtlayamazsın.
    Senin bu videoyu öc alma içgüdüsüyle çektiğin aşikar. Bazı video editör programlarını kullanarak sevmediğin yada istemediğin bir oyuncuya kumpas kurabilirsin pekala (yani video üzerinde oynayarak).
    Velevki vedeoda oynama olmasın.
    Bak ben sana ve ilgilenen lere bir örnek vereyim;
    Mesela ben masabaşı sayılacak bir yerde çalışıyorum, önümde bilgisayarımla yani. Masa üstüme küçük bir mozilla penceresi açıyorum ve oyuna giriyorum oyun ekranını okadar küçültüyorumki sadece minimap kalıyor ve çalışğığım esnada arada bir mini haritadan gemiyi dolaştırıyorum bu arada tabiki pet kutuları topluyor. Aynı zamanda çalışıyor olduğum için aradabir bazı oyuncuların beni kestiğinin farkına bile varmıyorum. sen beni o halde görsen hemen bot dersin ama değil.
    Sözün kısası bu bir bot kanıtı olamaz. Çünkü suistimale açık.
    Saygılar..

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Lütfen forumu birbirinizle ağız dalaşı yapacağımız yer olarak kullanmayınız. Konu kilitlenip taşınmıştır.

Bunu uyarı olarak görün tekrarı halende ceza alırsınız.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.