kiralık elit gemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve basilliks tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. basilliks

basilliks User

bu deneysel bir düşünce. olur ya da olmaz demiyorum sesli düşünüyorum sadece..rent bölümü açılsın içinde çeşitli ful artı ful gemiler olsun.ful elit gemi ve elit cephaneli kiralık bir gemiye saati 2.5 tl ödeyebilirim. kullandığım elit cephane kendi gemimden ya da urudiumumdan düşsün .işi bitince de rent bölümü otomatik olarak iade alır zaten. kazandığım tp şeref bana kar kalır.

2. ozaman kasılarak ful gemi yapanlara haksızlık olur sonuçta uğraş vermişler o konforu yakalamak için.

3. Merhaba ,

Oyunun amacı kalmaz ve ayrıca önüne gelen parayı verir süresi dolana kadar gemiyi kullanır. Ayrıca kimse oyunda hesaplarla uğraşmaz iş kiralamaya döner. Bu nedenle olumsuz düşünüyorum.

İyi forumlar.

4. Bazı oyunlarda kayıt olmadan gezinmek iin full hesap verirler Oyuncu o hesapta belirli alanları gezerek oyunu anlamya çalışır ve ayrıca full bir hesabın gücünüde test etmiş olur

5. CİLΛ

CİLΛ User

test server de onun gibi zaten

çarı çalma- sıfırlama gibi olaylar olur olumsuz bence

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2015
  6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.