Kırmızı Beyaz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Melik•Bey tarafından 22 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kendime prometheus lazeri alıp gemiye taktım sonra farkettim ki beyaz mermi sıkarken her 3-4 seferde bir kırmızı sıkıyor gemiden çıkartıp droite taktım ve sonuç değişmedi.Bu lazerin bir özelliği mi ?

İşin doğrusu kötü görünüyor.Bunu kapatmanın bir yolu var mı ?

2. usta06

usta06 User

Aynısı SAB mermisi sıkarken de geçerli, görsel bi hata mı yoksa lazerin özelliği mi ben de anlamadım

3. Yargı

Yargı User

bonus hasar saltosuna denk gelince öyle oluyo beyler

4. O lazer 5 atışta1 fazladan hasar vermekte sebebi bu

5. usta06

usta06 User

Mesele ne olduğu değil neden öyle olduğu, dikkatli okuyun soruyu, böyle görünmesinden rahatsız arkadaş.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Prometheus lazerlerinin her 5. saniyedeki özel bonu hasarına denk gelen atışlar bu şekilde gözükmektedir.

İyi forumlar.

7. Biz bu konuda bir anket açıp olumlu sonuç alırsak destek ekibe iletir misiniz ?

8. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde konu açıp, yeterli desteği alırsanız, konunuz yetkili birime iletilir.

İyi forumlar.

9. Mr.Uçar

Mr.Uçar User

yanlışınız var 5. saniye denk gelen hasar bonusu mor görünüyor başka gemilerde ama sade ce herhalde bizde kırmızı görünuyor ya full promethus olmadıgı için dir yada görsel bir hata

Melik•Bey bunu beğendi.
  10. Full değil 9 tane var droite de gemiye de taksam sonuç aynı.

11. oben

oben User

ful olmadığı için kırmızı görünüyor gemideki tüm lazerleri fullersen mor görünüyor eksikse kırmızı atıyor..bir nevi eskiden gemiyi ful lf3 yapınca mavi sıkması gibi düşünün..

hannibal-[NO] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.