Kırmızı Bigboy Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 23 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

NASIL BULDUNUZ ?

Anketin kapanma tarihi 23 Nisan 2025.
  1. Evet, çok güzel olmuş umarım en yakın zamanda gerçekleşir.

93,0%
  2. Hayır , ne gerek var bigboy zaten gereksiz bir gemi.

7,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BIGBOYU OZLEDIM.... artik herkezz goli vega sped cita ve ageis ezik gemilerlw x4 kasilmayi ozledim 3 ay bekleyip vega almayi ozledim bigboy alipda arkadaslarim oha nasil aldin lan demelerini ozledim .

GREED bunu beğendi.
  2. bigboyla tatlı acı onlarca anım vardır :D mesela oyuna yeni başladığım zamanlarda güç bela alıp bir goli tarafından patlatılınca urim olmadığı için ilk günden kaybedip pho almak zorunda kalmıştım :( neyse böyle herkesin anıları olduğu bir geminin hasar tasarımı olmalı bence +1111

xBETAxGamaxALPHAx bunu beğendi.
  3. Ben bigboyu alabilmek icin gunde 10 saat bir hafta kasip almistim aldim gun patladi pho aldim vaybe ozledim.

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

teşekkürler arkadaşlar destekler için :)

xBETAxGamaxALPHAx2 bunu beğendi.
  5. Ne demek kardesim tek bignoy deil butun C. Gemilerin elden gecmesi lazim artik biktik U. Ozel item almaktan tic. Den birazda bigboy pho vs. Gemilerle cirit ataalim :)

6. ODAKAB

ODAKAB User

ben işte o yıllarda çok güçsüzdüm sürekli baskın yapıp patlatıyorlardı bir hevesle turuncu goli için cd getirtmiştim almanyadaki dayımdan rica edip o kadar uğraştım yani, hatırladığım kadarıyla cdden girince almanca bi sayfa açılıyordu bir kereliğine oradan girince turuncu golin geliyor 1 lf3 4 lf2 her yerde satma falan.
    Kırmızı bigboy verdiğini hiç görmedim :( eğer öyle bişey varsa zaten amberin(turuncu tasarım) değeri kalmadı 40.000 uri yaptılar :mad: kırmızı bigboy istiyorum

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

ben hiç bahsettiğinizi cd yi kullanmadığım için birşey diyemem ama yukarıda bir arkadaş aldığımız cd yi ya turuncu goli yada kırmızı bigboy yapardık yazmıştı sanırım dediğin gibide tek kullanımlık oluyormuş,
    konu için desteğin için ayrıca teşekkür ederim umarım gerçekleşirde kırmızı bigboyunu kullanırsın :)

8. aynen ya 5 flax bigboydum acemi binbaşı :) :)

9. ___Rio___

___Rio___ User

eskiden oyuna ilk başladığımda bu gemiyi ilk başta verilen her şeyi satarak alırdım lf1 e para biriktirene kadar roketle keserdim streuner ları ne günlerdi bee ama fiyatı arttı artık bigboy un :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

WolfWar bunu beğendi.
  10. bir bigboycu olarak +1 ;) :D

GREED ve WolfWar bunu beğendi.
  11. WolfWar

WolfWar User

Fikir çok güzel eline sağlık kesinlikle +1 Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu tasarım yanlış hatırlamıyorsam uri ile yada payment olarak satılıyordu birde ekstradan çekilişle gelmişti bir ara. Ben bunu çekilişten kazanmıştım :D Özelliğide arkadaşın dediği gibi bu tasarımla heryerden hammadde satabiliyoduk aynı PET Hammadde Modülü gibi :D Bigboy la az anılarım geçmedi bigboyla acemi binbaşı olmuştum sonra acemi albay derken ilerlemiştik :D Bigboy oyunun emektar gemisi bu tasarım kesinlikle gelmeli hatta Darkorbit 9. yılına özel ya da seneye 10. yılına özel bu tasarımın bigboy leonov vega ve goli tasarımlarınıda çıkartmalı sonuçta bu bir bigpoint tasarımı ve hafife alıncak birşey değil :D

GREED ve FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  12. Valla çok özledim ben de :) . Portaller kalabalıktı birsürü nostromo bigboy olurdu grup olur takılırdık. Goliler olunca vay be nasıl aldın derdik. Hep bahsederım , sırf mavi sıkmak ıcın bigboyumu satıp pho aldığımı bilirim :D

WolfWar bunu beğendi.
  13. WolfWar

WolfWar User

Onu zaten bir kere bile yapmadıysan gerçek bir Darkorbit oyuncusu değilsindir :D

GREED ve Chaorrupted bunu beğendi.
  14. Hahah katılıyorum :D

WolfWar bunu beğendi.
  15. GREED

GREED User

O tasarıma huç sahip olamadım :( hep olsun istedim ama arkadaşlar sadece almanayada falan die trolledi bence olabilir +1

16. Aynen bencede o kırmızı tasarımın yeteneğide olmalı :D daha iyi olur yetenek de olmalı kırmızı bıgboy tasarımında vede dükkanda satılmalı ...

17. Aliens

Aliens User

Bende bigboyu çok kullanırdım. İçim gitti şuan. Kesinlikle destekliyorum. +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.