Öneri Kırmızı Ganimet Anahtar Düzenlemesi!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aliens tarafından 18 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalı mı?

1. Evet.

100,0%
  2. Hayır.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aliens

Aliens User

Merhabalar arkadaşlar.

Bilindiği gibi Kırmızı Ganimet para ile satışa sunuluyor ve tek özelliği x2 kat LF-4 çıkma şansı...

Ama oyunun ücretsiz sunduğu Helix LF-4 Day! etkinliği bile x3 kat şans sağlıyor.

Bu ganimetin içeriği değişmelidir, çünkü yeni başlayan birini şaşırtabilir.

İçeriği x4 Kat LF-4 çıkma şeklinde olmalıdır.

( LF-4'lerim bir kaç hangar fulleyecek kadar çok, bunu kendi çıkarım için değil, yeni başlayanların yararı için istiyorum. )

anakin5555 bunu beğendi.
  2. uzayl80

uzayl80 User

ben bu konuyla ilgili bişeyler paylasmısdım parayla alınan anahtarlar ayda bi sefer yada 2 sefer uriyle alınabilir diye ama neyseki kimse takan olmadı bunu sende sansını dene adamların baska planları var

3. anakin5555

anakin5555 User

4. WolfWar

WolfWar User

Her halikarda alamicam ama mantıklı +1

5. Aliens

Aliens User

Destekleriniz için teşekkür ederim. Bende almayacağım ama en azından o sayfaya ücretle konulduysa değişmesi gerekiyor.

anakin5555 ve WolfWar bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

mantıklı bir fikir +1

Aliens bunu beğendi.
  7. Aliens

Aliens User

Çok teşekkürler Error. :)

Konu tam olmasa da farklı açıdan gerçekleştiği ve artık alınma konusunda bir değere kavuştuğu için kilitlenebilir. :) Desteğini esirgemeyenlere teşekkür ederim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2017
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Konunuz gerçekleştiği için sevinçliyim, konu gerçekleştiği ve istek geldiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.