kırmızı ganımet kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ghnengn tarafından 22 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ghnengn

ghnengn User

Arkadaşlar kırmızı ganımet kutuarı tam olarak ne içeriyor bılenınız varmı 2 kat lf4 diyo da baska özel bişey çıkmıyor mu ona göre alcam mavıde hanı bılıyorum cıtadeldır aegıstır çıkıyodakırmızı da xenomıt çıkmasın 40 ındada 1 lf4 e razıyım :)

2. Aknilox

Aknilox User

x3 lf4 şansı dediği mavi kutudan 20 tanede çıkmadı bana. lf4 için kırmızı alma derim onun yerine normal kutuları aç lf4 gününde daha çok çıkarırsın bence :D

3. ghnengn

ghnengn User

yeşil kutudan şansım yok açıkçası 40 mavı 40 kırmızı açtığımda diğer gemımde sadece 2 f4 çıkmıştı ama gece gece uykumda yok alıyım dedim kendı kendıme almadım daha :) galiba kaşınıyorum şeytan diyo al biyandanda yat zıbar diyen bişeyler var içimde :)

4. Uyma şeytana pişman olursun 40 kırmızı parasına x3 günü uri çekip yeşil al keyfine bak derim ben aldım mavi başımı taşlara vursam neyler şimdi :D

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  5. ghnengn

ghnengn User

üşenmedım hem temız hava alıırm dedım bankaya gıttım yatrdım para aldım valla bakalımne cıkıcam 1 aegıs çıksın kalanı xenomıt çıksın yeter :)

6. İnşallah seni mutlu edecek şeyler çıkar :)

7. ghnengn

ghnengn User

BYNO GAME daha paramı yatrmadı sabahı beklıycem eyvallah dostum :)

8. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

lf4 gününde daha çok şans deniyo ya,ben 250 tanede 2lf4 bulabildim.

9. ghnengn

ghnengn User

500 tanede 0 çıkardım allahtan tasarımdan yana şansım iyi bütün tasaımlar çıktı allaha şükür :)

KAMİKAZE bunu beğendi.
  10. ÖMER.E

ÖMER.E User

boşuna verme kırmızı anahtara para , sana söylim lf4 hani haritada nerde çıktığını ben bu şekilde 1000 anahtarda 17 lf4 16 zeus 5 tasarım çıkardım rastgele kutuyu açarsan o günlerde tabi boş çıkar belli yerlerde açacan
    4-1 için haritanın ortasına git mini harita 4 çizgiyle bölünmüş olacak orda sağ alt bölmedeki tüm kutuları aç mümkünse istasyon yanı varsa kaçırma onlarda çok daha çıkıyor
    4-2 içinse aynı şekilde haritayı 4 e bolüyorsun ama bu kez tüm sol bölmeye bak sağda bişey yok
    4-3 sadece ilginç her taraftan çıkabilir

ghnengn bunu beğendi.
  11. ghnengn

ghnengn User

kardeşim çok teşekkur edıcem bunları not aldım uygulayacağım mavı kutu aldım aegıs yoktu çıktı şansıma 10 tne daha var ne çıkacağı bılımez aegıs çıktıya o yeter :)

ÖMER.E bunu beğendi.
  12. Merhabalar,

Öncelikle soruya fikirleri ile katkı sunan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bütün kutularda değerli nesnelerin çıkma olasılığı şansa bağlıdır, şu harita ya da bu bölge diye bir netlik asla yoktur. Şimdiden şansınız bol olsun, gerekli cevapların verildiğini düşünüyor iseniz konuyu kilitleyelim mi ?

Keyifli forumlar

13. ghnengn

ghnengn User

fazla bile durdu modum kabikide kilitleyebılırsınız :) herkese teşekkurler

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  14. Merhabalar,

O zaman başka bir konuda görüşmek üzere, gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenmeye uygundur.

Keyifli forumlar

ghnengn bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.