Kırmızı Gemi tasarımları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CeylanpınaR tarafından 27 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kırmızı I-Sentinel I-Vegeance bu tasarımlardan elde etmek istiyorum obsidyenden çıkıyormu bunlar ? obsidyen kutusunun özelliklerinde bu gemi tasarımları yok farklı kutumu açmam gerekiyor bu tasarımları elde etmek için ?

2. WolfWar

WolfWar User

Kırmızı dediğin infernoysa çıkıyor.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Obsidyen kutularının eski sürümlerinde Inferno tasarımları mevcuttu. Şu anki sürümde bu tasarımlar kutudan çıkmamaktadır. Buradan obsidyen kutusunun içeirğini takip edebilir ve bu tasarımlar eklendiğinde öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Peki madem artık obsidyenden inferno tasarım çıkmıyor onu anladım lakin nasıl elde edicem başka yolu yokmu ?

5. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Obsiyen içerikleri belirli aralıklarla yenilenmektedir, tekrar gelmesini beklemelisiniz. Bunun dışında başka bir yerden temin edemezsiniz maalesef.

İyi forumlar.

6. Yanılmıyorsam Hitac etkinliği çekilişinden de gelebiliyor. Fakat yakın zaman içerisinde etkinlik yapılacağını düşünmüyorum.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.