Kırmızı Ve Mavi Kutular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚●ΞNΞŜ●╗ft╔●ΞŁĭŤΞ●╝ tarafından 23 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam 6 yıldır darkorbit oynamaktayım 2 gün önce helixin müthiş fırsat adlı yazısı altında mavi kutunun değerini 3 kat arttırdıklarını yazdıklarını gördüm ve 40 adet mavi kutu satın aldım matematiksel hesaba göre mavi kutu eskiden 3 kat lf4 şansı verirken şimdi 3 kat daha arttıgına göre 9 kat lf4 şansı olması gerekiyor fakat açtıgım 40 kutuda zaten bende var olan citadel gemisinden başka hiçbirşey çıkmadı anlamadıgım şey lf4 çıkmaması değil neden zaten bende var olan bi geminin yine çıkması aegis gemisi yok o çıksın neden olan bi gemi çıkıyor ben hiç ganimet kutularından zaten bende var olan goli tasarımının çıktıgını hiç görmedim bu düpedüz adam kandırmaca başka hiçbir anlamı yok normal kutular daha degerli gibi

2. arkadaşım zaten ihtimal olarak, %1 civarı idi, şimdi ise %9 oldu. Yani öyle her üç - beş kutuda bir tane bulacaksın şeklinde olmuyormuş. Maalesef burada güzel bir illüzyon var. Ben sana iki tavsiye önerebilirim.
    Tavsiye 1: Ben gol ile toplarken 500 anahtarı, sonrasında ise 300 anahtarı aralıksız boş geçtiğimi hatırlıyorum. Ancak sinekle ya da vengayla toplarken daha fazla yakalıyorum.
    Tavsiye 2: eğer zeusun yoksa, salla 2 kat LF4 gününü, altın kutu topla. Ben bir miktar LF4ümü oradan elde ettim.
    Umarım fullersin LF4lerini. İyi günler.

3. şuan 30 adet lf4 üm var sorun lf4 değil dostum 40 adet kutu alıp bende var olan uzay gemisini vermesi

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konuda yapabiliceğimiz birşey bulunmamakta.Ona bakılırsa kutulardan lf4 lerinizi tamamlamanıza rağmen lf4 çıkmaya devam ediyor.Oyun sistemi sizde ne olup olmadığına göre vermiyor ki kutu içindekileri şans eseri içinde ne varsa o geliyor :)

İyi forumlar

5. musa

musa User

ben o kadar para vercem gıder altılı yaparım hıc degılse bu hep para tuzagı yanı adamlar cebıne atcak parayı bız oyle mal gıbı bakcaz mantık olarak dusunursen gercek para verıyorsun bunlar % lere bakmaz sen calısıyorsun ay sonu gelcek para zamanı geldıgınde adam 5 leremı bakıyor ya bu para adam 25 kuruş ıcın arkadasını oldurmuş.. darkobıte verılen para haramdırr

6. dikduran1

dikduran1 User

mavi kutu espirisi çok komik olmuş evet. en kral çıkan şey: enerji bir de saatlik destekler var tabi... LF4 yalan yani anlayacağınız...

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

vermedimi lf4 bu sandiklar hickimseye.

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle bu kadar sitem etmeye hakkınız yok.

Yazıldığı gibi sadece şansınız artıyor,o kadar.İllaki her açtığınızda tasarım veya LF4 bulacaksanız diye bir kaide yok.Burada para tuzağı olacak bir konu yok.İsteyen para yatırarak oynar isteyende para yatırmadan oynar.Bu tamamen zevk meselesi.
    Bu oyunun güzel bir yanı var,bu oyunda para verende vermeyende eşit durumda.Para vererek ekipman alan arkadaşlarımız biraz önde oluyorlar.
    Burada başka oyunlardan bahsetmek istemiyorum fakat yeri gelmişken belirtmeliyim,başka oyunlarda para yatırmassanız belli bir seviyeden sonra ilerleme gibi şansınız bulunmamaktadır.Bizim oynadığımız oyunda ise herkes eşit durumdadır.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.