Kırmızı ve Mavi Sandıklar Bölünme Kristali

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 26 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Apocalypse ve obsidiyende olduğu gibi kırmızı ve mavi sandıklar bölünme kristalini artırıyor mu o günlerde ?

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Apocalypse,obsidyen ve kırmızı & mavi kutular haritalarda aktifken bölünme kristali bu tablodaki gibi tüm kapılardan verilmekte,

Galaxy Kapı AdıGaranti ödül- Sadece Obsidyen etkinliğiZaten varolan ödüllere şunlar eklenecek:Sadece tamamlandığında
    GG Alpha5 ila 10Evet
    GG Beta5 ila 10Evet
    GG Gama8 ila 16Evet
    GG Delta10 ila 156Evet
    GG Epsilon10 ila 15Evet
    GG Zeta10 ila 15Evet
    GG Kappa10 ila 15Evet
    GG Lambda10 ila 15Evet
    GG Kronos25 ila 3010Evet
    GG Hades25 ila 30Evet
    GG Kuiper25 ila 308Evet

İyi forumlar...

3. _DODGE_

_DODGE_ User

Saolun sizce x2 gününü mü beklesem yoksa bu gün mü yapsam bilemedim hmm.

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Tabikide galaksi kapıları için çifre ödül gününü bekleyin bir aksilik olmazsa kırmızı ve mavi kutular yarında devam edecek.

Bugün için yapacağınız kapılarda aşağıdaki gibi avantajlarınız olabilir,

Şunları kazanabilirsiniz:
    • Delta Kapısı: Bir adet LF-4
    • Epsilon Kapısı: Koleksiyoncunun neşesi - Chimera ve Phantom
    • Kuiper Kapısı: Goliath sürpriz paketi
    • Lambda Kapısı: Koleksiyoncunun neşesi - Mirage ve Enigma
    Paket İçerikleri Belirtilen paketlerde aşağıdaki ödüllerden birini kazanma şansına sahipsiniz.
    • LF-4: Bir adet LF-4 veya 10.000 UCB-100
    • Harika Diroitler: Havoc, Hercules, Elite Demon veya Silver Demon diroit tasarımı
    • Koleksiyoncunun neşesi - Chimera ve Phantom: Bir adet Chimera veya Phantom diroit tasarımı (kırmızı, turuncu veya yeşil) veya bir paket 10'lu Kırmızı Phantom + 1 adet Kırmızı Chimera diroit tasarımı
    • Koleksiyoncunun neşesi - Mirage ve Enigma: Bir adet Mirage veya Enigma Diroit Tasarımı (kırmızı, turuncu veya yeşil) veya bir paket 10'lu Turuncu Enigma + 1 adet Turuncu Mirage diroit tasarımı
    • Goliath Sürpriz Paketi: Bir adet Centaur, Peacemaker, Sovereign, Vanquisher veya Surgeon Goliath tasarımı. (Bunlardan birine sahipseniz aynı tasarımdan ikinci kez almayacağınızı özellikle belirtiriz.)
    İyi forumlar...

5. Yeteri urdiyumun varsa bugünden başla abg dönmeye çünkü urdiyum abg dönerken yerinde sayıyor bazen 20bin 30bin zarar oluyor ama değer.. Ben her zaman ctesi günleri abg dönerim pazar günleri de hades yaparım. cumartesi boş durmaktansa daha hızlı rütbe yapıyorum bu şekilde hem de havadan beyaz geliyor uri kaybı olmadan

6. _DODGE_

_DODGE_ User

180 k uridium var 2 tanede hades açık bilemedim alpha beta gamma bana zarar verir gibime geliyor hadesten abg'den kasamadığım x4 ü kasmıştım.

7. Aaaa 180bin yetersiz malesef. Pek dikkat etmiyorum ama sanırım 350-400bin civarı uridyum ile hiç durmadan dönülebiliyordu. Hadeste cephane kasmak daha hızlı fakat cumartesi pek yapan yok :)

8. _DODGE_

_DODGE_ User

Yarını bekleyeceğim yarın daha seri hades dönerim.

9. Kesinlikle. Kasabiliyorsan cebinde 2milyon uridyumun olsun, her cumartesi abg dön pazarları hades dön, hafta içi de az az kas, urdiyum sirkülasyonu oluyor aklında bulunsun :)

10. _DODGE_

_DODGE_ User

Bana aslında daha çok bölünme kristali lazım malum hasarlar yükseldi spartanlar Aegise işe yarar diye düşünüyorum havoclar artık tek başına yetersiz kalıyor gemiyi modernize etmeliyim.

Aklımda seri bir cephane kasmak var çünkü bundan sonra oyunun yapısı değişecek ve yaratık kesmeye yönelik olacak.

Yakında arge sistemide değişecek buda şu anlama geliyor oyun tamamen montaja ve seviyeye dayalı olacak...

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  11. Gerçekten spartanlar çok muazzam, tavsiye ederim lakin aegis ile pek güzel olur mu bilemiyorum. Bölünme kristali konusuna gelirsek bizim serverda ilk zamanlar cumartesi pazar da hades dönüldü 48 saat boyunca spartan alabilmek için. Hala alamayanlar varsa sizin orda da onlarla ctesi pazar dönmen daha mantıklı olur.

12. _DODGE_

_DODGE_ User

TR3'de oynuyorum.

Şimdi Aegisde benim konfim gayet güzel bir konfi hem hasarı yüksek hemde savunması iyi ama çok el çabukluğu istiyor.

Spartanları biraz savunma artırma amaçlı olsun diye istiyorum normalde ben çift havoc kullanıyorum Aegisde hercüllerim full normalde.

Hercüllerde gemi dayanıyorda vuramıyorum fazla kesebileceğim adam elimden kaçıyor maalesef...

13. Anladım, spartanlara kavuşunca aegis+spartan izlenimlerini paylaşırsan memnun olurum :) Şimdi malum hangar yavaş, bu yüzden uğraşmak istemedim :(

14. _DODGE_

_DODGE_ User

Çiftler ve gereken cephane ile terminatöre dönüşeceğini düşünmekteyim biraz para artarsa bir kaç LF-4'üde 16 yapmayı düşünüyorum.

Bu yeni LF-4'leri üretmek içinde karantina dönmek lazımda kimseyi bulamıyorum maalesef :D

15. bana sorarsan tek başına kapı yapıcaksan kristal için lamda daha iyi.uridium zararını düşünmyeceksen tabii.en iyisi hades tabii.

16. Bizde de karantinaya adam var lakin cpu yapmak için hevesim yok :D Uridyum kasmanın en iyi yolu 2 veya 3 kişiyle 3 harita cubi dönmek. 3 harita da bizim egemenliğimizde olduğu için rahat uridyum yapabiliyoruz :D ama sanırım yeni sistemde uridyumun değeri de düşecekmiş. Bakalım neler bekliyor bizi:)

17. _DODGE_

_DODGE_ User

Şimdi hesap yapıyorumda eğer full HP LF-4 fullersem Aegis ölümsüz olur de yapması çok zor :D

Bu yeni LF-4'leri yapacam daha :D :D

18. Seneye görüşürüz :D

_DODGE_ bunu beğendi.
  19. markaerd

markaerd User

Yeni LF-4 ler gereksiz boşuna zaman kaybedersin

20. _DODGE_

_DODGE_ User

HP LF-4 gereksiz değil bence.

Ekstra darbe puanı artacak.

Aegisde bunları kullanmaya kalksam gayet rahat olur ölmem kolay kolay.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.