Geri bildirim Kış Etkinliği 2025 - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve Erlik tarafından 16 Aralık 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GISTIR

GISTIR User

yaw 15 yıl oldu...
    laanet olsun valla
    her seferinde mi aynı olur..
    hiç mi sorunun çözümüne yönelik çalışmazsınız.
    etkinlik bitince yalandan bonus code paylaşırsınız..
    etkinlik yapmayın kardeşim o halde..
    Niye bize size küfür etme noktasına getiyorsunuz 15 yıldır her etkinlikte...
    yine ve yine ve yeniden oyuna girilmiyoooorrrr...

**_B_O_Z_O_** bunu beğendi.
  2. şahin1

şahin1 User

oyuna 2 gündür giriş yok hep aynı etkinliklerde donuyor sisteme aynı kodlar ilemi devam ediyorsunuz güncellik yok gibi

3. smoonrise

smoonrise User

Etkinlik portalında kaldım flash üzeriden girdim zor zar 1 anahtar elde ettim ve portal atlayışı sonrası açılmadı oyun Bilginize ...

4. Yıllardır anlamadığım tek bir şey var zaten etkinlikler büyük oranda aynı, sunucuda bulunan oyuncu ve online sayısı hep sabit şeyler bu etkinliklerde nedense hep ilk günlerinde çökmeler kapı atlarken donmalar takılmalar oluyor, artık şu tozlu ve örümcek ağlı sunuculara bakım yapılması gerçekten şart oldu o kadar yeni lazerler geldi para da kazanmıştır yani bu şirket artık, şu sunucuları artık bi düzeltin her etkinlik aynı muhabbetler gerçekten cacık tadı gelmeye başladı bu işten... :(

ŞahFD bunu beğendi.
  5. DamDamSeze

DamDamSeze User

Sadece TR serverları böyle, diğer sunucularda nadir sorun oluyor çünkü onların servervları yeni ve devamlı bakım yapılıor. TR serverları ise en eski model serverlardan oluşuyor. Durum bu

6. BU KONUYA LÜTFEN YETKİLİ BİRİ BAKIP BİLGİLENDİRME YAPABİLİRMİ? YETER ARTIK Bİ AÇIKLAMA YAPIN BU KONUYU RAPORLADIK ÇÖZÜM BEKLİYORUZ ÜST YÖNETİM ŞUNLARI YAPMAYI PLANLIYOR GİBİ. BU NEDİR YA SÜREKLİ BAĞLANTI KOPMASI OYUNA GİREMEME YETER BE. BİRİNİZ DE ÇIKIN DA ADAM GİBİ AÇIKLAMA YAPIN!!!!

7. aynı arkadaşım şuan ge1 de pert gemi nerede belli değil kaçırıldı sanırım.

8. etkinlik bitince uzatsalar ne olur? yine oynanmayacak yine oynanmayacak!
    etkinlik vermek istemiyolar.verdikmi verdik.millet lagla bağlanla uğraşsın yeter.lanet olsun dedim sadece şu 40-45 parçalık lazer silahını alayım dedim ondanda vazgeçtim oynanmayan oyunun deneyimini nası geri verecez çok merak ettim

şakamatik bunu beğendi.
  9. ELIMINATOR

ELIMINATOR User

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ekstralarda fazla içerik olduğundan gözümden kaçmış olmalı

10. şahin1

şahin1 User

tr3 de 3 günden beri bağlantı yok etkinliği ocak ayındada devam ettirmelisiniz bana bonus koddan bahsetmeyin benim zamanımı çalıyorsunuz zamanı geri verebileekmisiniz.

titans___ bunu beğendi.
  11. **CLİO**

**CLİO** User

etkinlk güzel de girip oynayamıyoruz yaklaşık yarım saat tir girmeye çalışıyorum halen de giremedim

titans___ bunu beğendi.
  12. yaptığınız etkinlik ancak bu kadar olur geçen ay mimesis etkinliğide burnumuızdan geldi bu ayda labirent milleti deli etti bilerek türk serwerlarına oyun oynatmıyolar net kasıtlı artık bu iş çünkü etkinlik saati biter bitmez hemen açılıyo oyun ama etkinlik varken girmek imkansız yarım saat zor aynuyoruz yarım saat

titans___, DamDamSeze ve ***ZIP**ZIP*** bunu beğendi.
  13. şakamatik

şakamatik User

oynayabilirsek bağlanabilirsek etkinlik hakkında geri bildirim yorum yaparız önce girebilmemiz lazım

titans___ bunu beğendi.
  14. szymekkkk

szymekkkk User

Sunuculara bakım yapacaklar . Sadece onlarda henüz nerede olduğunu keşfedemedi dostum :D Sunucuları bulurlarsa o iş cepte sen rahat ol :D

UCӇIӇΛ_ḾΛĐΛЯΛ bunu beğendi.
  15. DamDamSeze

DamDamSeze User

3 gündür 30 dk bile oynayamadım. Labirentte birkaç portal atlayınca oyun temelli gidiyor.

şakamatik, titans___ ve **_B_O_Z_O_** bunu beğendi.
  16. Etkinliğe oyun server problemleri nedeniyle katılamıyoruz. Etkinlik süresi uzatılmalı.

17. TARUM

TARUM User

Arkadaşlar donuk labirent görevlerinin hepsini bitirdim ancak toplamda 129 savaş bileti anahtarı verdi. Sizlerde de aynı sorun varmı acaba?

18. Sende bi yanlışlık var toplam 184 tane oluyor belki takas yapmışsındır kontrol et

19. TARUM

TARUM User

Takas yapmadım hiç. Hedefler penceresinde 129 savaş bileti görünüyor. 33 görevin hepside bitti.

20. TARUM

TARUM User

Supporta bildirdim. Dönüş yaparlar inşallah sanırım umarım ümitederim.