Kış etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AKINCI.FİRARDAA tarafından 2 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kış etkinliği kapısına 1 kez mi giriliyor

2. Merhaba ,

Kolay ve Zor olarak 2 tür kapı vardır. Bunlardan seviyenize göre kolay yada her ikisini yapabilirsiniz. Normal koşullarda bir defa yapılabilmektedir.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  3. WolfWar

WolfWar User

Kapı geldi mi ?

4. Merhaba ,

"Ayrıca geçen yıl Soğuk Dalga/Kış oyunları 2014 de sizlere hediye ettiğimiz kapıyı bitirmeyen oyuncularımız mevcuttur ve Kapıyı bitirmeyen oyuncularımız için kapı kısa bir süreliğine geri aktif edilmiştir."

Geçen sene kış etkinliğinde yapamayanlar için tekrar aktif edilmiş ama anladığım kadarı ile yapanlar için yok.

İyi forumlar.

5. WolfWar

WolfWar User

Ben yapmamıştım nerede şimdi kapı yaparım ?

6. Adminim ben gecen sene oyuna kayitli degildim kapiyada girmedim bana gelmismidir internetim yok bakamiyorum soylermisiniz :)

7. Merhaba ,

x-4 haritasında bir çatlak görünümü olacak ve zaten portalı aktif etme yeri de gözüküyor.

Bilemiyorum fakat isterseniz support ile iletişim kurunuz. Eğer geçen sene yapılan kış etkinliğinden sonra kayıt olduysanız sanırım verilmez.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  8. WolfWar

WolfWar User

Saolun modum :)

9. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.