kış etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **Mythx**[*TR3*] tarafından 3 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kıs etkınlıgı kapısını bulamıyorum hangı harıtada?

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Kapıyı yapabilmek için öncelikle 11 Aralık tarihinde gelecek olan kapı görevini almanız ve kapıyı haritaya yerleştirmeniz gerekecektir. Görevi aldığınızda kapıyı x-4 haritasının ortasında görebileceksiniz. Daha öncesinde bu kapı yapılamaz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. takvimi güncellermisiniz 4 ünde görünüyor burda ???

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2018
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forumda link paylaşımı yasak olduğundan mesajınızı düzenledim, kış takviminde yer alan Skoll Geliyor etkinlik görevinin adıdır, bu sene görev isimleri farklılık gösterebilmektedir fakat kapı 11 Aralık tarihinde gelecektir.

İyi forumlar.

5. madem link yasak o zaman forumu bir bakıma alın... Link yasak diyorsunuz link yazma için kısım var böyle çelişkimi olur güncelleyin az kendinizi ???

6. TABUT1

TABUT1 User

11 aralıkta gelecek diyorsunuz fakat ben de hard olanı açıktı ve easy olanı yoktu bu nasıl oluyor

7. Labirent

Labirent Guest

Merhaba

Böyle bir talebiniz mümkün değildir.
    Lütfen kurallara uyunuz. Bizler düzeni sağlamakla görevliyiz.

İyi forumlar

8. İLHAN06

İLHAN06 User

arkadaşlar bu kapının bir özelliği var eğer daha önceki yıllarda kapıyı yaptı iseniz 11 aralıktan önce yapamazsınız daha önceki yıllarda kapıyı yapmayanlar ise 11 aralıktan önce kapıya girebilir

9. .maxpayne

.maxpayne User

ne zaman

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    İLHAN06 arkadaşımızın dediği gibi geçen seneden kalmadır yaptığınız kapı, bu sene gelecek kapılar 11 Aralık tarihinden önce yapılamamaktadır.
    Cevabınız için arkadaşlar adına teşekkür dilerim.
    Daha net ve anlaşılır cümle kurmaya dikkat ediniz, yukarıda da söylediğim gibi ;
    İyi forumlar.

11. Ben geçen sene yapmadım şimdi kapıyı yapabilirsiniz yazmışsınız ama ben kapıyı bulamıyorum. Bu kapı nasıl oluşturulur ve hangi haritadan giriş yapabilirim açıklarmısınız

12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

O cevabım geçen sene görevi kabul edip yapmayanlar için idi, bu senenin kapısını yapacaklar 11 Aralık tarihini beklemek zorundadır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.