Kış etlinlik kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 4 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar bu gecenlerde heralde bu kapı acılmış, ve yapanlar olmuş şimdi bu kapı yeniden açılırsa bu kapıyı yapanlar kapıyı tekrar yapabilecekler mi? eğer yapacaklarsa bi hakka girmiyormu. yapanlar bence kapıyı birdaha yapmamalılar. ben bu yönde düşünüyorum.

2. Obezinho

Obezinho User

Çıkan kapı geçen seneki etkinlik kapısıydı, bitiremeyenler için tekrar geldi zaten daha önce yapanlara gelmedi. Yeni çıkacak kapı ise bu seneki etkinliğin kapısı o yüzden herkese gelecek yani burada haksızlık yaratacak bir durum yok.

3. Arkadaşımız açıklamayı yapmış. Geçen sene sen yaptıysa hakkını kullanmışsın ama yapamayan bu sene yaparak hakkını kullanmış oldu.

Ben geçen sene hiç girmedim kapıda vermedi eğer verseydi haksızlık olabilirdi. Başkasına verdiyse bilemem ama bana vermedi.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Arkadaşlar ayın 11 ini bekleyiniz net olarak konuşmuyorum ama bu seneki kapı o tarihte çıkacak.

İyi Forumlar.

5. geçen sene ben kapıyı yapmamıştım fakat yapamadan kapı gitmiş yani hakkımı kaybettim anlamınamı geliyor bu?

6. Merhabalar;

Uzman modumuzun dediği gibi bu sene gelecek olan kapı herkesin hesabında aktif olacaktır.

İyi forumlar.

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Arkadaşlar verilen bu kapının , Geçen Yıl Kapıyı yapamayanlara verildiğini söyledik.

Geçen Yıl Kapının , yeterince güçlü olmadığı yada oyuna zaman ayırmadığı için , yapamayanlara tekrar verilmesinin diğer oyunculara ne gibi bir haksızlığı olabilir ?

Yani bu Kapı herkese verilseydi ( Geçen Yıl Kapıyı zaten tamamlamış yada patlatmış olanlara ) asıl haksızlık o zaman oldurdu.

Ama tabi herkesin görüşü farklı olabilir ve görüşleriniz değerlidir , Lakin görüşlerimizi Soğuk Dalga (Kış Oyunları 2015) konusuna yazalım.

2014 Yılında çıkan Etkinlikteki kapıyı tamamlamayanlara , Tamamlayabilmeleri için kapılar yeniden verildi

Kapıyı Geçen yılki etkinlikte tamamlayanlara kapı , tekrar verilmiyor

Bu etkinlik kapsamında gelecek , Etkinlik kapısı da 11 Aralıkta oyuna eklenecek ve herkese görünecek

Duyurusu da burada ; Soğuk Dalga- Kış oyunları (Güncelleme) yapıldı

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.