Kış Festivali Kötü Geçmesin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 1 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Evet

96,6%
  2. Hayı

3,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tamam görevler o kadar kötü deildi ama kabklardan çıkan ödüller biraz kötüydü mesela r-310 depo r-310 ile doldu kutulardan çıkan ödüller biraz güzelleşsin hiç olmuo böle geçimimizi r-310la geçiriyoruz

2. Tom_Cat

Tom_Cat User

Geçen senenin ötesinde bir görev sistemi ve Bonus gelmesini beklemiyorum,keşke olsa +1

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

İşte darkorbit sizden daha genel düşünüyor. Fark burada. Siz gelişmişsiniz, ancak onların gelişmemiş oyuncuları mevcut. R310 diye beğenmediğiniz roekt oyundaki karlı roketlerden biridir. PLT 2026 roketi 500c ile 2bin hasar verirken, r310 roketi 100c ile bin hasar verir. Bu size yarıyarıya zaman kaybettirir ancak, tasarruf bakımında 4kat daha tasarrufludur.

Keyifli Forumlar

4. bu satın alırken işe yarayabilir ama kutu açarken credimiz gitmiyor yani kutu açınca 10 tane 1000 hasar veren roketmi yoksa 10 tane 2000 hasar veren roketmi tabiki 2000 hasar veren roket hem credide gitmio yani kutulardan azda olsa çıkan şeyleri güzelleştirin plt 2026 olsada plt 2021 olsada biraz güzelleşsin siz burda bedavaya x1 mi yoksa bedavaya x2 mi gibi bişey diyorsunuz

5. Aslında haklısın böyle olması en mantıklısı bide şu kış takviminde gene bug olmasın. Bug olunca adamlar neler neler fullediler emek hırsızlığına giriyo bu. Ama bug olursa kullanmamakta olmaz ki :D

6. rGn

rGn User

herşeyi geçtim r-310 roketi nedir arkadaş :D böyle komedi olmaz 5-6 çeşit roket çıktı hala kutudan bu roket çıkıyor kredili ürünler bonus kutularından acilen kaldırılmalı.

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Hesaplarıyla aylarca kutu toplayan bir kişi cephane deposu kalkmasıyla birlikte binlerce elit roekt birikmesini istiyorsunuz :) Ben kutu toplamak istemiyorum, neden geri kalayım ? PLD8 ve sar02 roketleri o diğer elit roketlerden daha karlı ve uygun. Bu darkorbitin insiyatifine kalmış bir durum. Bizzat olsun demem. Sizin için plt2026 r310 iş görmeyebilir, ancak gelişmemeiş kişiler için bedavayı crediye çevirmektir.

Keyifli Forumlar

8. bedavayı krediye çevirmek mi .d yaw böyle adam kaldıysa eğer söyleyin kasayım yapmayın Allah aşkına millet lf4 leri fulledi 5 i bekliyo siz taa 2008 lerde 2009 larda verilecek şeyleri veriyosunuz

9. Prophecy

Prophecy User

Görevleri insanın yapası gelmiyordu ve kutulardan doğru düzgün birşey çıkmıyor

10. rGn

rGn User

depo kaldırıldığından düşük gemilerde elit roketlerle daha rahat kasılabilir ama zaten yüksek düzeydeki gemiler için roket önemli değilki :) 2026 neysede r210 nedir abi :D

11. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

r310 anlayabiliyorum ama bu etkinlikler kişi bazında olmuyor.

Keyifli Forumlar

12. Sayın modum beğenmiyorsanız - oy verebilirsiniz o kadar yorum yazmaya gerek yoktu :)

13. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bana yönetilen soruyu cevapladım. Oy kullanıp kullanmamak meselesi değildir.

Ayrıca, üyelerimizin imzalarında link/köprü bulundurması yasaktır (Bu link Darkorbit Forumuna ait olsa bile.) Lütfen en kısa sürede imzanızda bulunan köprü linki kaldırın.

Keyifli Forumlar

14. Modum ctb o kadar güzel bir etkinlik değil maalesef sırf buyuk klanların katıldığı bir etkinlik herkes yararlanamıyor...

Çılgın cubikonda pc si güclü olmayanlar kasılamıyor maalesef cok fazla kasma var...

Sızma sektor kontrol bunlar boş etkinlikler... (sırf buyuk klanlar siralamada yer alsin diye yapilmis etkinlik)

Bir tek istila ve spaceball var istilayıda korsanlarla beraber berbat oldu çok nadir kucurlu cıkıyor... Bu ikisi disinda guzel bir etkinlik yok maalesef kiş festivali umarım güzel gecer.

15. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bilgisayarınızın kasmasını veya kendinize güzel bir klan bulamama sorunu darkorbitin mesuliyetinde değil. Kabağın kötü geçtiğini düşünmüyorum bu festivalde uzun oalbilir geçen seneden dayanarak söylüyorum görevler ve kutular günlerce vardı. Özel NPCler iyi eşref ve tp veriyordu. Temennilerinizi anlayabiliyorum umarım üyelerin istediği gibi bol kazançlı olur.

Keyifli Forumlar

16. Kış festivalinde;
    *Yüksek ödüllerin olduğu kış görevleri
    *Kış festivali avantaj paketleri(PLT-8, SAR-02 PET yakıtı ve 3 kat uridium credit ve lazer vb.)
    *Yeni başarılar, ünvanlar
    *Kış festivali boyunca kristallin ve kristallon türü yaratıkların verdikleri ödüller 2 ye katlansın(Buz türü yaratıklar olduğu için adı üstünde kış festivali yapıalcağından böle birşey yapılabilir)
    *Kış festivali boyunca haritadalarda mesela Nyx. görev vericiler kardanadam görünümü almalı Portlarda önceden yapıldığı gibi kar yağmalı
    *Kış festivaline özel LCB-10 ve MCB-25 kuvveti aralığında etkinlik boyunca olacak yeni bir mühimmat olabilir(Kredi ile satılacak)

Böle şeyler yapılsa güzel bir kış geçiririz :)

17. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Fikir çok ütopik değil olabilir. Güzel özetlemişsiniz bakalım ve görelim.

Keyifli Forumlar

18. Güncelll

19. WolfWar

WolfWar User

Tam destek +1 Konuyuda güncel tutalım bu arada.

20. Konu açılalı 1 yıl olmuş bide okuyom :D Geçen sene kabul edildi mi bari. (%99.9 kabul edilmemiştir)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.