Kış Takvim Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BLADE-OF-ARTEMİS tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar,

Yaptığım Bazı Araştırmalar Sonucunda Size Kış Takviminin 24 Günlük Ödül Listesini Çıkardım. Bunu Paylaşmam İçin Öncelikle Bunun Herhangi Bir Kural Bozuntusu Olmadığını Söylerseniz Sevinirim..

İyi Forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2014
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ben konunuz da bir liste göremedim.

İkinci olarak , Etkinlik ödülleri , Her etkinlikte değişmektedir.

Üçüncü olarak ; S.S.S. DarkOrbit Kış Takvimi ve Ödülleri - 2014 konusunda , günlük Etkinlik ödülleri düzenli olarak yazılmakta ve ekran görüntüsü eklenmektedir.

Keyifli Forumlar

3. Merhaba,

Pekala Sanırım Siz Demek İstediğimi Anlamadınız :D O Zaman Resmi Atıyım Ben :)

İyi Forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2014
  4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aslında ne dediğinizi tam olarak anladım.

Ancak ilk yorumunuzda ki Spoiler butonuna tıklarsanız , İçinde herhangi bir resim olmadığını fark edersiniz.

İkinci olarak size verdiğim konuda her gün verilen ödüller listeye ekleniyor ve ekran görüntüsü yenileniyor.

Keyifli Forumlar

5. Merhabalar,

Onu farkettim :D Ama Ben Size Direk Bütün Takviminkini veriyim dedim :D

İyi Forumlar..

/Lock

6. Merhaba ,

İlk olarak forum üyelerin görevli formatını kullanarak mesaj yazmaları uygun değildir. Bu konuya dikkat ediniz.

Konuya gelecek olursak bu tür şeyler uygun değildir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.