Kış takvimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxNamikaze tarafından 1 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. xxNamikaze

xxNamikaze User

Kış takvimi şuan başladı mı 1 aralıkta başlıyor diye birşey okudum ama hiç haberim yok
    Daha doğrusu hergün bir kapı açabilirmişiz galiba nerde bu kapı ne kapısı bu?

Son düzenlenen: 1 Aralık 2018
  2. uzayl80

uzayl80 User

normalde hersene 1 aralıkda başlatırlardı etkinliği 2 sene boyunca giriş bonuslarında aralık yında gemi verilirken bu ay pas gecilmiş durumda buda şuna işaret darko gitdikce cimrileşmeye başlamış eskisi gibi raabet yok heralde bu yüzdendir bu aykı giriş bonusları faso fisoo bi iş yapan lf4 ve anahtar var gerisi cöplük içimiz dışımız nano cantaa oldu yaa biz bu çantaları lalelidemi satacaaz anlamış değilim neden her ay 2 şer adet canta geliyor diğerleri niyee yok niyeee

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Soğuk Dalga Etkinliği geçen sene ile aynı olacaktır. Buradan geçen yılki etkinlik hakkında bilgi alabilirsiniz.
    11 aralıkta görev ile birlikte 1 kolay 1 zor kapı yapabilirsiniz.
    Aylık giriş bonusu merkez tarafından belirlenmektedir. Belirttiğiniz materyallerin sizin olmasa bile birçok oyuncunun ihtiyacı olduğuna eminim.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Aralık 2018
    Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
  4. 1 aralıkta başladı 1 ve 2 aralık günü hatırlarsanız küçük mavi hediye kutuları çıktı,kapı 11 aralıkta devreye girecek

5. xxNamikaze

xxNamikaze User

Geçen yıl kapı falan açıyorlarmış günlük giriş için bu yıl yok sanırım o, onu soruyordum ben.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ayın 11 de görevler ile x-4 harıtasındaki kapıya atlayabileceksiniz ( 2 kez zor ve kolay kapı için). Bunun dışında etkinlik boyunca başka bir kapı yapılmamaktadır.

İyi forumlar.