Kış takvimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Fαιяℓιght[P√P]語 tarafından 18 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence kış takviminin her günü oyuna girip bütün ödülleri almış arkadaşlara sadakatlerinden dolayi küçük bi surpriz yapılabilir.

2. Merhaba ,

Daha önce ki takvim etkinliğinden dolayı böyle bir şey verilmedi diye hatırlıyorum. Ayrıca zaten 6 gün kaldı pek değişikliğin yetişeceğini sanmıyorum.

İyi forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  3. kardeş kış festival için giren oldugunu sanmıyorum oduler 2 gg 4 tamir kuponuysa D:

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ödüller fena başlamadı ama son zamanda iyice boşladı hep aynı ve gereksiz şeyleri veriyor en iyi ödülü günlük dosyası herhalde kalan günlerdede işe yara bişey vermeyecek bi son günden ümidim var ama yüksek bir beklentim yok.

5. Sürpriz değilde takvimden gelen ödüller daha önemli şeyler olabilir.

Gereksiz ödüller veriyor.Sadece günlük dosyası güzel 8 gün ard arda girmeme gerek kalmadı oradan kazandım :cool::D:cool:

6. takvim iyi seyler cikmasi gerek etgilik gorevleri bile komik 600 800 uri

kac yildir ayni olay

7. Bütün takvimi açan herkese lf-4 verilse güzel olurdu

8. CİLΛ

CİLΛ User

bu takvim gibi her ay yapılsa ne güzel olur

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.