Kısaca Fikrim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯ǾŁŪM¯M∑Ł∑ĞΝ[Ð∑√™]¯ tarafından 9 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce nasıl olsun?

1. Yeni bir şirket çıkarılsın hem oyuna zevk verir

oy sayısı 4
    44,4%
  2. Rütbeler hakkında bir kolaylık yapılsın

oy sayısı 5
    55,6%
  3. Hayır hiçbiride olmasın

oy sayısı 1
    11,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben size bu oyun hakkındaki kısaca fikir ve tavsiyelerimi sunacağım..
    Ben bu oyunu 7 8 senedir oynuyorum ve ilk zamanki ve şuanki haline bakınca ne kadar zorlaştığını ve üye kaybının yaşandığını biliyorum ve bunun üzerine tavsiyem ya yeni bir şirket çıkarılsın.(Hem oyunda güzel bir değişiklik olur hemde rütbeler açısından biraz kolaylık olur.)Yada rütbeler hakkındaki oranlar için birşey yapılsın eskiden serverde çok oyuncu olduğundan albay kurmay albay gibi oyuncular çok fazlaydı ama oyuncu kaybedildiği için gereğinden fazla zorlaştı e birde bot sebebinden tonla çar kapandı ve rütbe yapması inadına zorlaştı ben demiyorumki rütbeler çok kolay atlanabilsin ama en azından biraz kolaylık sağlayın herşeyi full+full olan adam sırada ne için bu oyunu oynayabilir ?

Ben söyleyim RÜTBE

Adamın herşeyi full ama gel gelelim rütbeye baktığımızda acemi binbaşı bile değil şahsen benim öyle çarım olsa oyunu bırakmam için ilk sebep o olur.

Bence daha fazla yenilik çıkarmak yerine üye neden kaybediyorsunuz ve bunu ne şekilde önleyebilirsiniz onu öğrenip ona göre birşeyler üretin..

Kendimi örnek verecek olursam albay çarım vardı 2 sene önce şimdi oyuna döndüm herşey full çok şükür fakat rütbeler deli gibi uçmuş e hani nerde oyunun zevki ?

Umarım bana destek olursunuz arkadaşlar herkeze iyi oyunlar dilerim..

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bakin herzaman soyledigim gibi uye kaybi sebebi;millet kendi kendine kasiliyor kazaniyor baska grup ihtiyaci kalmiyor.4 x leri ve low u duzeltmeden diger yeniliklerin hicbiri ilgi cekici yada oyunu sagligina kavusturucu olmayacaktir.once olan hatalari duzeltsinler bakin sonra millet haritalara donecek ve oyun icin iste o vakit eglendirici aktivite / yenilik yapilabilir.ve dogal olarakta rutbe kazanc vs yoluna girecektir.

3. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

bana kalırsa NPC'lerin verdiği ödül 2 kat arttırılsın böylelikle oyuna ilgi daha çok artacaktır.

4. Ben sadece rtübeler açısından olumlu bakıyorum.Kesinlikle rütbelere el atılmalı.
    250m şerefe Yüzbaşı ya :mad:

5. Doğru düşünmüşsün nasıl olur bilmiyorum ama artık şu rütbeler için birşeyler yapılsın

Öyle olmasınında pek çözüme ulaşacağını sanmıyorum ya :/ bi cubikon 10 puan verio diyleim 20 puan vericek bunu ikiye bölersen 10 rp yapar sen iki saat cubi kes 10 rp gelsin :/

Allah sabır versin nediyim :)

6. Benim fikrim rütbelerin düzenlenmesi.Ancak yeni bir şirket açılması fikrine sıcak bakmıyorum.

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.