Bug / Oyun hatasi kısayol tuşları sürekli sıfırlanıyor!!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eskioyuncu27 tarafından 31 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaklaşık 5 gündür oyuna her girişimde klavye kısayol tuşları sıfırlanmış halde klavyeye sanki hiç tuş atanmamış gibi oluyor.Bütün tuşları ayarlıyorum oyundan çıktıktan sonra 3-4 saat sonra tekrar oyuna girince her şey kaybolmuş oluyor bu neden oluyor ??? Sadece bende mi var bu hata yardım edin lütfen !!!oyuna her girişimde klavye tuş atamaktan gına geldi.Ayrıca önceden hem ctrl ile saldırı başlatırdım hemde işlem çubuğunda 1 numarada lazer varsa klavyeden 1'e basınca da saldırı başlardı.Şimdi tuşları tekrar atasam bile 1'e basınca ya da herhangi bir lazeri seçerek saldırı başlatamıyorum.Yardımcı olun lütfen !!!!
    (3 farklı pc de denedim sonuçlar aynı)

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bu sıkıntı ne yazık ki var, bunu bir kez daha ileteceğiz.

Saldırı konusunda ise:
    Screenshot_78.png
    Kırmızı işaretli yerin aktif olduğundan emin olunuz.

İyi forumlar dilerim...

3. Herşeyin sıfırlanma sorunu oyun genelinde varmış demek.Ama ben 2 haftadır yaşamıyorum o sorunu.Ondan önce sık sık oluyordu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.