Kısayol tuşları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 26 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Bu kısa yol tuş atamaları arada kendını sıfırlıyor mesela tam bir şey kesiyorum yada savaşıyorum savaş bıtınce bakıyorum butun tus atamaları sıfırlamış buna neden olan bırşey varmı?

2. Merhaba ,

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ? Farklı tarayıcılar ile denediniz mi ?

Ayrıca bu durumu merkeze iletmiştik en kısa zamanda düzelteceklerdir.

İyi forumlar.

3. DaRRaB

DaRRaB User

Google chrome ve internet expolorer fakat dun aksam bozuldugunda internet expolorer kullanıyordum bu sefer.

4. Merhaba ,

Ben bazen Yandex bazen de Maxthon kullanıyorum. Mesela 1 hafta Yandex 1 hafta Maxthon kullanabilirsiniz. En iyi sonuç aldığınız tarayıcı ile devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. DaRRaB

DaRRaB User

Şöyle bir sorun daha var internet expolorer tam ekran yapınca takılma oluyor normal ekrana dönunce sorun yok ama chorome da tam ekran soırun yok grafık kart makina vs iyi düşük sistem değil.Sanırım chorome ile devam edeceğiz.
    Maxthon u deneyeceğim teşekkürler.

6. Merhaba ,

Dediğim gibi genelde Yandex ve Maxthon kullanıyorum deneyebilirsiniz.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

7. DaRRaB

DaRRaB User

Kitlemeden önce birşey daha sormak istiyorum yeni konu açılmasın boşuna sorunum şu bir makina haric diğerleride ekte göruldugu gibi bar yarım gözukuyor nedeni bulamadım

8. Merhaba,

Cephanenizin doluluk oranını belirtmek için kullanılıyor eğer ema sayınızı artırırsanız yavaş yavaş bar tam dolacaktır.
    Bu her cephanede farklılık gösterebilir mesela 25 ema yarım bar iken 250 roket ancak yarım bar yapabilir.

İyi Forumlar

9. DaRRaB

DaRRaB User

Yok yanlış anladınız sorumu :) alt bar dıyorum yarım gozukuyor roketlerın oldugu bar sadece chorome de full ekran yaparsam tam oluyor diğer butun tarayıcılarda yarım resımde goruldugu gibi sorum roket veya lazerin doluluk oranını gosteren bar değil :)

10. O barı yukarı çekemiyor musun?

11. DaRRaB

DaRRaB User

Malesef öyle birşey varmı yukarı çekebilme varsa ben bilmiyorum pardon

12. Ayarlar kısmından konfigürasyon düzenleme kısmına girip sorunu düzeltebilirsin , kolay gelsin :)

13. Merhaba,

Ben de yanlış anlamışım kusura kalmayın, çark işareti olucak oyun ekranında ayarlar kısmında konfigürasyon modunu aç a tıklayıp yerini değiştirebilirsiniz.

İyi Forumlar

14. DaRRaB

DaRRaB User

Y
    Yanlış mı anlattım acaba yada anlamadım olayım şu ekte resımde yolladığım son bar bende oyunda yarım gözüküyor yanı roket adet vs gözükmüyor ekran çözünürlük vs baktım olmadı bir yerde bir şey var fakat bulamadım sadece chrome de full ekran yaparsam normal gorunuyor ama ozamanda bit gibi oluyor
    Ekte görüldüğü üzere en altta roketler aynen makınada böyle gorunuyor alt taraf yarım adet vs yok :/

15. Kardeş, ayarlara gir. Arayüz penceresine gir, orda Konfigürasyon modunu aç butonu var, ona gir. Oradan da o çubukları biraz yukarı çek.

DaRRaB bunu beğendi.
  16. DaRRaB

DaRRaB User

Çok sğl'sın tmmdır :)

17. Merhaba ,

Oyun ekranındaki " Ayarlar " kısmını açıp alt kısımdaki " Konfigürsayon modunu aç " kısmına basın.

Resimdeki gibi bir pencere açılacak ve ayrıca oyundaki pencereler ile menü v.b. şeylerde kaydırma simgeleri belirecektir. İstediğiniz şekilde kaydırıp ayarladıktan sonra resimdeki " Kaydet & çık " kısmına basın.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.