Bug / Oyun hatasi Kişiler Listesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muamma03 tarafından 25 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muamma03

muamma03 User

Kişiler listesinde ekli olan kişileri sildikten sonra oyuna çıkış giriş yaptığımızda o sildiğimiz kişi listede var olmaya devam ediyor sorun bildirmi yapıldımı ?

2. hazır böyle bir konu açılmışken bende bir haykırış yapayım :D o kişiler menüsünü açarken lanet okuduğum kadar başka bir şeye okumadım bu oyunda nasıl lanet bir menü öyle yaw ben açıyorum kendisi kapanıyor ben açıyorum kapanıyor 5-6 defa arka arkaya denememde düzeliyor bu sefer kapatacam ben kapatıyorum geri açılıyor ben kapatıyorum geri açılıyor buda bi 5-6 defa takrarlatıyor adamı çıldırtacak düzeye geliyor artık :D aynı sorun gemi değiştirme menüsünde de oluyor :)

muamma03 bunu beğendi.
  3. Kesinlikle haklısınız, sonuna kadar katılıyorum size. Sadece o menüde değil bu sorun. O menüden milyonlarca kat daha fazla kullandığımız gemi değiştirme menüsü çok daha fazla kapanıyor. Biz açıyoruz o kapanıyor. Bu durumu çözemeyen, görmezden gelen, haberi bile olmayan yetkilere hakkımız, hakkım helal değil.

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Dediğiniz olayı denedim ama ben karşılaşamadım sorunlar. Klan üyelerini silemiyorsunuz zaten. Sorun sadece sizin hesapta olabilir. Bize görsel olarak açıklama yaparsanız yardımcı olabiliriz.

İyi Forumlar.

5. Bu sorunu neredeyse tüm oyuncular yaşıyor! Tarayıcı üzerinden oynanmasından kaynaklı diye düşünüyoruz. Gemi değiştirme ve kişiler listesi gibi diğer bazı menülerde açılırken tekrardan geri kapanıyor. Bu kapanma 2-3 kez tekrar ediyor ama inanın düşünüldüğü gibi büyük bir sorun değil hele ki oyun bu halde iken bu konu sorun olarak bile görülemeyecek seviyededir.

Ek olarak bu açılan konuya iki gün sonra bir forum yetkilisinin cevap vermesini kınıyorum.

EFRASİYAB bunu beğendi.
  6. Katılıyorum.

7. muamma03

muamma03 User

denemenizi 1 kişi değil 10 kişiyi baz alarak denermisiniz ?

8. Mükemmel bir tespit ve on numara cevap.

muamma03 bunu beğendi.
  9. xxretxx

xxretxx User

Aynı sorun bendede olmuştu siliyorum oyuna tekrar girince yine geliyor.

Bu sorunun cevabı oyuna girdigin ekranda bir posta kutusu var hemen kuponların altında oraya gir arkadaşlar sekmesinden silmek istedigin kişileri sil bir daha gelmiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.