KISIR DÖNGÜ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [WesT]AKAR[28] tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar merhaba modlarım
    Günlerdir aklıma takılan birşey var CM lerimiz sürekli bize türkçe dışındaki dilleri kullanmak yasak diyorlar ancak onlar kick ve ban terimlerini kullanıyorlar sadece hünkar cm yasaklandı veya atıldı terimlerini kullanıyor burdan onu tebrik ediyor ve bu kısır döngünün nasıl düzeltileceğini merak ediyorum

skayra1 bunu beğendi.
  2. Türkçe dışındaki dillerin yasaklanmasının sebebi oyuncular chat sisteminde türkçe dışındaki dilleri kullanarak kötü kelime, cümleler kullanabilir Buna izin vermemek içinde böle bişi yapılmış olabilir Cm ve adminlerin kick ve ban yazması bence sorun değildir Çünkü sadece uyarılarda kullanılan bu yabancı kelimelerin sorun olacağını sanmıyorum Zaten anlamları belli kelimeler bunlar Size ne amaçla yabancı dil kullanımı yasak deniyor Siz yetkililere hangi amaçla dili türkçe kullanınız diyosunuz Bence önemsiz bir mesela bu

___________CAN bunu beğendi.
  3. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Cevap veren üyemize teşekkürler. Oyuncuların yabancı dil kullanımı yasaklanmasının sebebi kötü söz ve davranışlardan kaçınmak. CM lerin kick ve ban demesinin yabancı dil olarak algılandığını sanmıyorum. Yine de dediğiniz gibi bazı cm'ler bu terimlerin türkçelerini kullanabilir bu onların tercihi bir şey diyemeyiz :)

Keyifli forumlar

___________CAN bunu beğendi.
  4. Bencede ban ve kick yazmaları bir sorun değil. Yabancı dille tabiki chatte konuşulmaz.

Nasılkı tamam yerine ok yazmaya bir sorun çıkmıyorsa ban da öyle işte.

5. Doğru söledin kardeşim Bazı yazılara bişi denmiyor Onlar klasik konuşma kelimeleri olduğundan sorun olmuyor

6. bencede büyük bir sorun değil ama bana göre tr serverinde ban yerine yasaklandı kelimesinin kullanılması çok daha güzel

7. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Bu fikrinizi güncelleme ve fikir havuzuna yazabilirsiniz.
    Gerekli cevaplar verildiği üzere kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.