Kıskaç mı? Elmas mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELI•VAR tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce hangisi?

1. Kıskaç

oy sayısı 2
    40,0%
  2. Elmas

oy sayısı 3
    60,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELI•VAR

DELI•VAR User

Arkadaşlar gemim şöyledir;
    33 lf3
    1lf4
    21 bo2
    37 arge
    8 iris 1 apis
    kalp ve güve uçuş düzenlerim var
    Sizce hangisi daha iyidir 2si arasında çok kaldım mesela kıskaçı alsam kasılmadada baskındada kullanırım ama %3lük lazer avantajı gemimi çok etkiler mi ? elması tek kasılmada kullanabilirim veya canım azken adam kesmedede olabilir sizce hangisi daha faydalı olur? Teşekkürler

2. kardeş 200 uri kas 2 sini al yengeçte al

3. DELI•VAR

DELI•VAR User

2sini alamam 1 tane alıcamda kararsızım siz ne düşünüyousnuz?

4. Captivity

Captivity User

Bence direk yengeç al elması ben biraz avantajsız görüyorum %30 darbe puanı gitmesi güzel birşey değil kıskaç ı hiç denemedim fikrim yok ama illa elmasla kıskaç arası diyorsan bence kıskaç al

5. DELI•VAR

DELI•VAR User

Yengeç portal savaşlarında etkili diğer yandan hızı azaltıyor pek iyi değil ama portallarda etkilidir o yüzden işime yaramaz. Elmasta canım azaldığında kullanırım %30un bir anlamı olmaz o sıradada. Kıskaçta iyi bir uçuş düzeni ama %3 çok işime yarar mı orda takıldım

6. Elmas al kasılırken iyi oluyor kacarkende kalkanın doluyor bu yönden kazanclısın fakat yengeç %20 hız düşürüyor buda oluyorki savasırken deil dururken lazım olur fakat ELmas hem kasılırken hem savasırken lazım olan seyy

7. DELI•VAR

DELI•VAR User

Peki kıskaç hakkında ne söylemek istersin elmas mı kıskaç mı daha faydalı olur bana?

8. Elmas daha faydalı olur 5 bin kalkan fuller kasılırken mesela tallon sana vursa 4 bin 4 bin elmas 5 bin 5 bin yüklüyor cubi 15 k vursa 5k yüklerse 10k yersin Fakat yengeç kacarken kasılırken kullanamazsın he bi ws de lazım olur oda kalkanın 1milyon 1.5milyon civarındaysa faydası olur

9. DELI•VAR

DELI•VAR User

Teşekkürler başka görüşü olan?
    konu güncell :)

(HEP-YEK)(MURAT) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.