Kıskaç Uçuş Düzeni Mi Güve Mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 9 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Oyunda kasılmak değil, genellikle savaş üzerine oynuyorum. Hangisi almalıyım?
    3 LF4
    Yeterli sayıda LF3, BO2 VE Elit Hız.
    24 Argeye
    9 iris gemim var. Hangisi uygun olur?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kasmak için kıskaç olabilir.

İyi forumlar.

©Λ§U§ bunu beğendi.
  3. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Şuan kalp var, kasılırken onu kullanıyorum. Savaşta güve mi kıskaç mı daha etkili olur. Bana güve gibi geliyor. Çünkü yüzde 20 ekstra darbe puanı verip hasarı direk gemiye yönlendiriyor. Sizce modum savaşta hangisi?

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bence güve

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kıskaç tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kasılmak için bariyer düzeni daha uygun diğer saydıklarınıza göre.

İyi foruygun

7. %3 lük lazer artışı pek etki etmeyecektir hatta farketmessin bile yaratık keserken x1 sıkacağın için bi önemi yok kıskacın güve alırsan büyük yaratıkları kesme imkanın olur.ama kasılıyosan elmasın üstüne tanımam

©Λ§U§ bunu beğendi.
  8. ~~BULUT~~

~~BULUT~~ User

bence ikisinide almalısın ilk guveyle basla canın azaldığında, can bonusu etkisini bitirdiği anda kıskaç a geç ;)

©Λ§U§ bunu beğendi.
  9. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Güzel düşünmüşsün ama biraz pahalı olur bence :) Kıskaç %3 artırdığı için pek etki edeceğini sanmıyorum.

Çok doğru demişsin :)

Ambitionz_Az_A_Ridah bunu beğendi.
  10. takemyhard

takemyhard User

savaşmak için senin ekipmanına en uygunu bence kıskaç...benim görüşüme göre güve; argeni klasiğe göre düzüp 31 yapmadan gereksiz... kıskaç hem yaratıklar üzerinde etkili..hemde diğer oyuncular...%5 şp puanıda rütbe puanı kasmak için destek olur...

11. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Diğer argeleri nasıl dizeceğim 31 argede? Yanıltma manevrasına mı? Rütbeyle falan uğraşmıyorum ben ya :D

12. Yanıltma manevrası uygun olacaktır.Ayrıca bana kalırsa Ayarcı 3/5 ise onu 5/5 yapmanız sizin yararınıza olabilir.

©Λ§U§ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.